Ableton Live – Kreativno sekvenciranje (18.02.)

Ableton Live - Kreativno sekvenciranje (18.02.2023.)

Zmogljive možnosti aranžiranja, sekvenciranja in time-stretchinga omogočajo hitro ustvarjanje in zajemanje glasbenih idej

Ableton Live zapolnjuje vrzel med studiem in odrom z intuitivnim potekom dela, ki uporabniku omogoča, da tako rekoč vse naredi v realnem času. Zmogljive možnosti aranžiranja, sekvenciranja in time-stretchinga omogočajo hitro ustvarjanje in zajemanje glasbenih idej, ki jih nato lahko spremenite v končne produkcije in prenesete na oder. Ableton Live je zasnovan tako, da ustvarjalnosti pusti prosti tok.

Delavnica pokriva različne pristope k kreativnemu sekvenciranju ritmičih in melodičnih sekvenc z uporabo sekvencerjev ter drugih vtičnikov v sklopu Max for Live aplikacije.

Antonio Križnič, umetniško Tonske, je skladatelj, izvajalec in poučevalec elektronske glasbe. Z računalniško glasbo se ukvarja že od poznih devetdesetih let in je znan po eksperimentiranju z zvokom v različnih oblikah. Orodje Ableton Live uporablja že več kot desetletje, pri čemer se osredotoča na deljenje svojega obsežnega znanja in izkušenj z drugimi glasbeniki in podobno mislečimi ljudmi, ki jih zanimajo inovativni glasbeni koncepti. Križnič ima certifikat za poučevanje programa Ableton Live.

Kapaciteta naše učilnice je 20 oseb. Prijave delujejo po principu hitrejšega, torej imajo tisti, ki se prvi prijavijo, pravico do brezplačnega predavanja. Če se predavanja ne morete udeležiti, prosimo, da prekličete prijavo, da bo lahko kdo drug zasedel vaše mesto.

Predavanje bo v prostorih našega kampusa, na akademiji UNITED POP, na Vilharjevi ulici 3, v Ljubljani ob 12. uri. Prijavite se lahko na spodnjem obrazcu.

Te zanima avdio inženiring? Tvoj prvi korak k uspešni karieri se lahko zgodi že v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževanjih in postani del UNITEDPOP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.