Ableton Live: Kreativno sekvenciranje zvoka – 30.09.2022

Ableton Live – Kreativno sekvenciranje zvoka

Ableton Live zapolnjuje vrzel med studiem in odrom z intuitivnim potekom dela, ki uporabniku omogoča, da tako rekoč vse naredi v realnem času. 

Zmogljive možnosti aranžiranja, sekvenciranja in time-stretchinga omogočajo hitro ustvarjanje in zajemanje glasbenih idej, ki jih nato lahko spremenite v končne produkcije in prenesete na oder. Ableton Live je zasnovan tako, da ustvarjalnosti pusti prosti tok.

Delavnica pokriva kreativne pristope pri razvoju ritmičih in melodičnih sekvenc v produkciji elektronske glasbe. Predstavljene bodo inovativne tehnike za oblikovanje unikatnih sekvenc skozi manipulacijo samplov, uporabo efektov in avtomatizacij 

O PREDAVATELJU:

Antonio Križnič, umetniško Tonske, je skladatelj, izvajalec in poučevalec elektronske glasbe. Z računalniško glasbo se ukvarja že od poznih devetdesetih let in je znan po eksperimentiranju z zvokom v različnih oblikah. Orodje Ableton Live uporablja že skoraj dve desetletji, pri čemer se osredotoča na deljenje svojega obsežnega znanja in izkušenj z drugimi glasbeniki in podobno mislečimi ljudmi, ki jih zanimajo inovativni glasbeni koncepti. Križnič ima certifikat za poučevanje programa Ableton Live.

Prijavi se že danes in se nauči nekaj novega na delavnici audio produkcije. Mesta so omejena.

Kapaciteta naše učilnice je 12 oseb. Prijave delujejo po principu hitrejšega, torej imajo tisti, ki se prvi prijavijo, pravico do brezplačnega predavanja. Če se predavanja ne morete udeležiti, prosimo, da prekličete prijavo, da bo lahko kdo drug zasedel vaše mesto.

Predavanje bo v prostorih našega kampusa, na akademiji UNITED POP, na Vilharjevi ulici 3, v Ljubljani ob 18. uri. Prijavite se lahko na spodnjem obrazcu.

Te zanima audio produkcija? Tvoj prvi korak k uspešni karieri se lahko zgodi že v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževanjih in postani del UNITEDPOP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.