0%
BA (Hons) electronic music production*
želiš britansko univerzitetno diplomo?
• izobraževanje, ki traja tri leta
• na voljo je oprema za praktične vaje na kampusu
• čaka te profesionalno okolje
• v sodelovanju z University of West London
info
Med študijem boste spoznali elektronsko glasbo izven običajnih glasbenih okvirov. Proučevali jo boste v veliko širšem kontekstu, kjer se glasbena, medijska in zabavna industrija združujejo v eno. Študijsko izobraževanje temelji na praktičnem znanju in teoriji, da bi elektronsko glasbo dojemali ne le kot eno od glasbenih zvrsti, temveč kot način ustvarjanja glasbe, ki jo lahko uporabimo v številnih slogih in situacijah. Obvladali boste strojno in programsko opremo za sequencing, sampling, sintezo, komponiranje, produkcijo in obdelavo zvoka. Poleg vsega naštetega študij veliko pozornost namenja tudi oblikovanju zvoka, ki je sestavni del oglaševalske, igralniške in zabavne industrije ter mnogih drugih. Pod vodstvom izkušenih predavateljev in mentorjev, ki so poklicno dejavni v glasbeni industriji, se boste naučili krmariti po tej panogi in iz prve roke dobili vpogled v njeno delovanje. Obvladali boste vse tehnične izzive, ki jih prinaša elektronska glasba.
prvi dve leti - UNITEDPOP diploma
• Lokacija: Ljubljana
• Začetek semestra: januar in oktober
• Skupni pouk: 14 ur na teden
tretje leto - dodiplomski študij
• Lokacija: online
• Predavanje: dvakrat na teden
kaj se boste naučili?
• Uporabljati profesionalno avdio opremo v pravem glasbenem studiu
• Uporabljati procesorje in efekte pri miksanju glasbe
• Teorijo zvoka in akustiko prostora
• Uporabljati orodja v elektronski glasbeni produkciji
• Usposobiti svoj sluh za obvladovanje zvočne vsebine
• Vse o analogni in digitalni tehnologiji v glasbeni produkciji
• Sintezo in oblikovanje zvoka
• Najsodobnejše tehnike miksanja in masteringa
• Glasbeno teorijo, ki vam pomaga pri aranžiranju in pisanju
• Pretok signala v studiih in opremi
• Praktično delo na velikem številu projektov
• Glasbeno poslovanje
obišči nas
Se vidimo!
tvoj glavni predavatelj v tretjem letniku
phelan kane
Phelan že več kot dve desetletji deluje v glasbeni industriji in sodobnem glasbenem izobraževalnem sektorju. Njegovo področje sloni na elektronski glasbi in alternativnih skupinah, njegova posebnost pa so tehnike oblikovanja in produkcije zvoka, kot sta sinteza in vzorčenje, skupaj z masteringom, obdelavo zvoka in razvojem avdio programske opreme. Magistriral je na dveh različnih univerzah - "Audio Technology" na University of West London in "Sound and Music Computing" na Queen Mary University of London. Leta 2008 je postal eden prvih predavateljev s certifikatom Ableton na svetu. Je član Združenja britanskih producentov, organizacije "Institute for Learning” ter "Higher Education Academy”, ima podiplomski certifikat iz pedagogike in je bil do nedavnega predsednik londonske podružnice Društva britanskih avdio inženirjev. Trenutno vodi podjetje Meta Junction Recordings in podjetje za razvoj avdio programske opreme Meta Function, ki je specializirano za Max for Live, kjer razvijajo aplikacije v partnerstvu s Sonicstate. Organiziral je nekaj delavnic na priznanih festivalih in prireditvah, kot so Automation Lab, Ableton’s Loop, Eufonia in številni drugi.
tvoji predavatalji v prvem in drugem letniku
spoznaj jih

moduli, ki so del tvojega izobraževanja
preišči
več informacij o modulih najdete na strani UNITEDPOP diploma
UNITEDPOP Diploma
Audio Engineer
Moduli za prvi dve leti
Music Producer
Sound Technician
Sound Engineer
Music Assistant
Electronic Music Producer
Music Designer
UWL BA (Hons)
Electronic Music Production*
Moduli tretjega letnika
Advanced Electronic Music Production Techniques
Advanced Mixing Techniques
Creative Collaboration Project
Electronic Music Production Analysis
Major Project
microphone_white~-~1920w@2x
MOBILNO
IZOBRAŽEVANJE
Uči se kadarkoli in kjerkoli,
iz udobja svojega doma.
music_white~-~1920w@2x
ONLINE
UČENJE
Študiraj pri strokovnjakih
na sodobni spletni platformi.
globe_white~-~1920w@2x
MEDNARODNA
KARIERA
Razvijte svoje veščine
z učenjem iz resničnih projektov.
desktop_white~-~1920w@2x
ZAČNI
TAKOJ
Postanite del globalne
mreže strokovnjakov.
danes lahko narediš spremembo!
new way of learning
Učenje prek internetnega brskalnika
Spletno izobraževanje temelji na uspešnih in odobrenih učnih načrtih, ki se v kampusih DEUTSCHEPOP in UNITEDPOP izvajajo že več kot 30 let. Izobraževalni program je nastal v sodelovanju s strokovnjaki za spletno učenje. Produkcijska ekipa je zaslužna za pripravo in ustvarjanje animacij, video sekvenc, zvočnih primerov, slik in interaktivnih elementov.
Studijske izkušnje
V okviru ONLINE izobraževanja je UNITEDPOP kampus na voljo študentom, tako da lahko pridobljeno znanje prelevijo v prakso na vrhunski studijski opremi. Ta pristop omogoča pravo izkušnjo in stik s strokovnjaki. Študent lahko rezervira termine za praktični pouk prek našega spletnega vmesnika.
Spletna učilnica
Dvakrat na teden strokovnjaki po vsem svetu komunicirajo in prenašajo znanje študentom skozi virtualno učilnico. Učenci se prek pametnega telefona, tablice ali prenosnika povežejo z virtualno učilnico in aktivno sodelujejo pri pouku. Po zaključku vsakega skupinskega predavanja študenti komunicirajo z drugimi študenti prek vmesnika UNITEDPOP ONLINE, nadaljujejo razpravo, izmenjujejo projekte in nadaljujejo razvoj znanja.
Pogoji
Ker je vmesnik ustvarjen v angleščini, je priporočljivo, da ima vsak študent certifikat iz angleškega jezika (IELTS level 6). Preverjanje lahko opravite brezplačno na www.efset.org. Za izobraževanje študent potrebuje računalnik, dostop do interneta in računalniške programe ter literaturo, povezano z izobraževalnim oddelkom. Naša ekipa vam bo z veseljem pomagala pri vseh informacijah.
university of west london
britanska diploma
“University of West London” se je leta 2020 nahajala na prvem mestu britanske nacionalne raziskave, ki meri zadovoljstvo študentov med vsemi univerzami v Londonu. Univerzo sestavlja osem fakultet, med njimi London College of Music in London School of Film, Media and Design. Najbolj znani imeni, ki sta diplomirala in predstavljata del glasbene zgodovine, sta zagotovo Freddie Mercury (Queen) in Pete Townshend (The Who). Med nedavnimi udeleženci, ki so pustili pečat, so Robert Orton (z Grammyjem nagrajeni avdio inženir), Ben Baptie (avdio inženir, U2 in Tom Odell), Alex da Kid (glasbeni producent), Rebecca Harris (oskarjevka za kratki film) in Fodhla Cronin O'Reilly (za oskarja nominirana filmska producentka).
*Odobrila University of West London. Bachelor izobraževalne programe, ki se izvajajo na UNITEDPOP Akademiji, je odobrila University of West London in izpolnjujejo zahteve: UK Quality Assurance Agency for Higher Education and the Framework for Qualifications of the European Higher Education Area (FQ EHEA).
music & sound oddelek
kampus ljubljana
mesto za tvoje praktično delo
derrick may
"wherever the music comes from,
if there is no focus behind it then it's just noise..."
želiš začeti novo kariero?
izpolni obrazec
kmalu se ti oglasimo
without
https://united-pop.si/wp-content/themes/hazel-6/
https://united-pop.si/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/var/www/html/adriatic/slovenia/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off
Loading...