POP Predavanje: Brand design za kreativna podjetja

Brand design za kreativna podjetja - 21.09.2021. ob 18:00

Na brezplačni online delavnici bomo obravnavali pojavnost spletne identitete v povezavi s kreiranjem vsebin: od raziskave, organizacije, kontinuitete in pristnosti do zveste baze sledilcev.

Z večanjem popularnosti spletnega oglaševanja se konkurenca širi in vidnost oža. Ne prehitevajte torej! Najprej vsebina, potem oglaševanje. Kako izstopiti iz te poplave vsebin, kako p/ostati zanimiv in kako z objavljanjem ne najedat svojim sledilcem? Na spletnem predavanju bomo obravnavali pojavnost spletne identitete v povezavi s kreiranjem vsebin: od raziskave, organizacije, kontinuitete in pristnosti do zveste baze sledilcev.

Dominika Maša Kozar je po končanem študiju muzikologije začela raziskovati različne elemente glasbenega sveta. Kot članica zasedbe FUTURSKI, je od leta 2015 aktivna na področju glasbene produkcije in vsega kar pride z bendom. Kot stalna sodelavka CUK Kino Šiška in festivala MENT Ljubljana dela na področju spletne promocije. Je vodja in promotorka založbe KAPA Records, programska sodelavka v ljubljanskem klubu Gala Hala, lani pa se je izkusila tudi v vlogi strokovne žirantke na dijaškem glasbenem natečaju Špil liga.

Prijava je brezplačna in obvezna. Po prijavi boš na email prejel/a navodila o tem kako pristopiti do brezplačnega predavanja.

Te zanima marketing? Tvoj prvi korak k uspešni karieri se lahko zgodi že v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževanjih in postani del UNITED POP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.