Branding: kako korakati po digitalnem svetu? – 05.07.2021

Branding: Kako korakati po digitalnem svetu?

Na tokratnem branding predavanju bomo spoznali, kako zasnovati svoj brand in izstopati v digitalnem svetu!

Več o predavanju

Kako v poplavi vsega stopiti iz množice? Kaj je danes dober brand in kaj je danes prepoznaven brand? Po katerih korakih hoditi od začetka do uspeha? Kako pomembni so tukaj digitalni mediji, klasični mediji, Instagram in Facebook? Kako pomemben je content? Tokrat vam bo Daša Kastelic skušala našteti in tudi razložiti prave korake, po katerih sama pleše na marketinškem področju in področju digitala že kar nekaj let.

IG: @dasakastelic

 

Več o predavateljici

Daša Kastelic je na Instagram, maja 2013 objavila svojo prvo fotografijo. Leta 2015 je diplomirala na FDV-ju, katedra Kulturologija, z naslovom diplomske naloge: Instagram kot kulturni posrednik v modi. Če je bilo to takrat še nekaterim smešno, danes zagotovo ni več. Instagram. Zabava, biznis, prodaja, art..? Vse. Ena slika = neskončno nenapisanih besed. @dasakastelic je do danes postavila in še vedno upravlja več kot 15 IG profilov. Vsak ima svojo zgodbo. Njen prepoznavni hešteg je #tojetalajf. Na delavnici bo govorila o tem kako zasnovati svoj brand in izstopati v digitalnem svetu!

 

Več o akademiji

United POP z več kot 30 let izkušenj in 23. lokacijami po svetu, pripravlja udeležence na kariero in delo v kreativnih industrijah. Zagotovi si kakovostno izobraževanje, ki je tesno povezano s praktičnimi izkušnjami in spoznaj izobraževalne možnosti v okviru POP akademije s sproščenim pogovorom z našimi predavatelji.

 

Prijava

Prijaviš se lahko na linku v tem Facebook eventu. Prijava je brezplačna in obvezna. Po prijavi boš na email prejel/a navodila o tem kako pristopiti do brezplačne delavnice. Na brezplačni delavnici boš imel/a tudi možnost izvedeti več o izobraževanju na United POP akademiji, programih ter kako postati United POP študent!

Te zanima marketing? Tvoj prvi korak k uspešni karieri je lahko v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževalnih programih za marketing in postani študenti UNITED POP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.