Dekonstrukcija fotoaparata: kaj pa je funkcija tega gumba? – 08.01.2022.

Dekonstrukcija fotoaparata: kaj pa je funkcija tega gumba?

Gumb za predogled globinske ostrine? Kaj je globinska ostrina? Zaslonka? Ali ni bolje nastaviti kamero na avtomatski način? Mogoče.

V določenih okoliščinah bo avtomatski program naredil ravno tako dobro fotografijo, kot bi jo sami naredili v ročnem programu. V določenih okoliščinah bo polavtomatski način primernejši in bolj priročen. Mogoče pa bodo nastavitve ročnega programa daleč najbolj primerne za zajem fotografije. Kdaj se torej poslužiti določene funckije? Predavanje bo namenjeno veliko krat spregledanim gumbom, zanemarjenim nastavitvam, znanim orodjem katerim se nikoli niste posvetili in praktičnim nasvetom za uporabo v realnih scenarijih.

Več o predavatelju:

Aleš Rosa je neodvisni fotograf in video ustvarjalec. Rodil se je leta 1985 v Kopru. Medij fotografije odkriva od leta 2005. S fotografijo se profesionalno ukvarja od leta 2010.Aleš Rosa je neodvisni fotograf in video ustvarjalec.

Kapaciteta učilnice je 18 oseb. Prijave delujejo po principu “kdor “prvi pride, prvi melje”, torej tisti, ki se prvi prijavi, ima pravico do brezplačne delavnice. Če se delavnice po prijavi ne boste uspeli udeležiti, se prosim odjavite, da lahko kdo drug zasede vaše mesto.

Delavnica bo na našem kampusu na UNITEDPOP Akademiji Vilharjeva 3 ob 10. uri, prijavite pa se lahko v spodnjem obrazcu.

Te zanima fotografija? Tvoj prvi korak k uspešni karieri se lahko zgodi že v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževanjih in postani del UNITEDPOP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.