0%
audio engineer diploma
želiš postati avdio inženir?
• trajanje 2 leti
• dostop do kampusa za praktično delo
• profesionalni predavatelji
info
Če želite celovito izobraževanje, ki temelji na praktičnem delu z najsodobnejšo opremo, je UNITEDPOP Diploma iz avdio inženiringa popolna izbira za vas. S kakovostnim programom, ki traja 18 mesecev oz. dve šolski leti, boste premagali vse izzive iz sveta glasbene produkcije in avdio inženiringa. V delu izobraževanja o glasbeni produkciji boste obvladali delo v studiu na profesionalni opremi in konzolah velikega formata ter postopek snemanja, miksanja in masteringa, v delu izobraževanja za elektronsko zvočno produkcijo glasbe pa se boste naučili vseh bistvenih elementov sintez in oblikovanje zvoka. Vaše izobraževanje vključuje tudi produkcijo in oblikovanje zvoka za film in video igre, prostorski zvok, mastering in akustiko prostora. Izobraževalni program za avdio inženiring vam prinaša diplomo, s katero lahko nadaljujete izobraževanje na BA (Hons) Music and Audio Production* ali BA (Hons) Electronic Music Production.
• Začetek semestra: januar in oktober
• Skupni pouk: 14 ur na teden
• Predavanja: 8 ur na teden
• Praktično in samostojno delo: 6 ur na teden
kaj se boste naučili?
• Uporabljati profesionalno avdio opremo v pravem glasbenem studiu
• Uporabljati procesorje in efekte pri miksanju glasbe
• Teorijo zvoka in akustiko prostora
• Uporabljati orodja v elektronski glasbeni produkciji
• Usposobiti svoj sluh za obvladovanje zvočne vsebine
• Vse o analogni in digitalni tehnologiji v glasbeni produkciji
• Sintezo in oblikovanje zvoka
• Najsodobnejše tehnike miksanja in masteringa
• Glasbeno teorijo, ki vam pomaga pri aranžiranju in pisanju
• Pretok signala v studiih in opremi
• Praktično delo na velikem številu projektov
• Glasbeno poslovanje
obišči nas
Se vidimo!
tvoji predavatalji v prvem in drugem letniku
spoznaj jih

moduli, ki so del diplome
preišči
klikni na naziv za več informacij
Music Producer
Modul za glasbeno produkcijo temelji na studijskem snemanju inštrumentov, delu na programski opremi za produkcijo glasbe in osnovni obdelavi zvočnih signalov. Naučili se boste, kako nastaviti glasnost mikrofona, naložiti zvok in MIDI zapise ter sami snemati glasbeno skupino. V tem procesu boste spoznali osnove teorije zvoka in toka, več o samem snemanju, inštrumentih in pretoku signala analognih konzol.
Sound Technician
Modul predstavlja nadaljevanje izobraževanja po glasbeni produkciji in širi znanje snemanja in obdelave signalov ter uvaja postopek miksanja. Izvedeli boste vse o napredni digitalni tehnologiji, avdio napravah in efektih, kako miksati in dokumentirati posnetke, prostorski zvok ter zvočnike in ojačevalnike, vaš praktični del pa bo pred analogno konzolo velikega formata.
Sound Engineer
Ta modul predstavlja tretjo stopnjo Avdio Inženiring Diplome in prinaša napredne tehnike snemanja in miksanja zvoka z uporabo digitalnih in analognih naprav. Naučili se boste voditi postopek snemanja v stereo in prostorskem polju, upravljati tehnologijo radijskega oddajanja in prenosa signala, akustiko prostora, masteringa, dokumentacije o končnem izdelku in glasbenega managementa.
Electronic Music Producer
Modul za produkcijo elektronske glasbe vas uvede v svet programirane in oblikovane glasbe. Z uporabo pravih programov in orodij z naučenim gradivom boste ustvarili svoje prve zvoke, se naučili uporabljati MIDI in zvočne posnetke ter jih urejali in obdelovali s pomočjo procesorjev in efektov, sestavljali in urejali ritem, upravljali hitrost skladbe in uporabljali virtualne inštrumente za sintezo zvoka in oblikovanje.
Music Designer
Izobraževalni modul, ki zagotavlja napredno elektronsko glasbeno produkcijo z zvočnim oblikovanjem za film in video igre. Izvedeli boste vse o napredni obdelavi zvoka, napredni FM, AM, Wavetable in Physical Modeling sintezi zvoka, osnovah digitalne tehnologije in masteringu ter kompoziciji in naprednih aranžmajih. Music Designer je vaš drugi napredni korak v elektronski glasbeni produkciji.
Music Assistant
Ko združimo pravi akord, ritem in melodijo, nastane pesem. Izvedeli boste vse o tonih, akordih in glasbenih intervalih ter kako jih zaigrati na klavirski tipkovnici. Skladbo boste lahko posneli z vmesnikom za notne zapise in ustvarili svoja glasbena dela v katerem koli glasbenem slogu. Glasbena teorija je s poznavanjem avdio tehnologije popolna celota v profesionalni avdio produkciji.
si želiš več?
nadaljnje izobraževanje
Po diplomi lahko nadaljuješ z *dodiplomskim študijem, ki ga izvaja UNITEDPOP Akademija v sodelovanju z University of West London. Tretje leto izobraževanja poteka v treh kampusih: v Berlinu, Kölnu in Amsterdamu. Pouk poteka ob vikendih, predpogoj pa je opravljena UNITEDPOP diploma, dva seminarja in odobren preizkus angleškega jezika določene stopnje. Ta način izobraževanja ti omogoča mednarodne stike in poslovno sodelovanje z drugimi študenti in predavatelji.
Univerzitetni dodiplomski študij (bachelor) Akademije UNITEDPOP v sodelovanju z „University of West London“ poteka v skladu s strogimi merili organizacij „UK Quality Assurance Agency for Higher Education” in „Framework for Qualifications of the European Higher Education Area (FQ-EHEA)“ . Tretje leto dodiplomskega študija vključuje predavanja v kampusih UNITEDPOP v Berlinu, Kölnu in Amsterdamu vsak prvi vikend v mesecu. Skupni povprečni znesek za mesečna potovanja in bivanja v tretjem letu znaša približno 150 EUR. Da bodo stroški čim nižji, priporočamo, da rezervirate nastanitev in prevoz takoj po prejemu urnika.
music & sound oddelek
kampus ljubljana
mesto za tvoje praktično delo
quincy jones
"you make your mistakes to learn
how to get to the good stuff..."
želiš začeti novo kariero?
izpolni obrazec
kmalu se ti oglasimo
te zanimajo druge možnosti izobraževanja?
poglej, kaj ponujamo v temu oddelku
without
https://united-pop.si/wp-content/themes/hazel-6/
https://united-pop.si/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/var/www/html/adriatic/slovenia/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off
Loading...