0%
fashion designer diploma
želiš postati modni oblikovalec?
• trajanje 2 leti
• dostop do kampusa za praktično delo
• profesionalni predavatelji
info
Postanite del največje svetovne industrije in izrazite svojo ustvarjalnost z materiali in kroji. Izobraževanje začnete s teorijo in prakso na osnovah dela v programu Adobe Illustrator, vaš občutek za estetiko, barve in oblike pa vam pomaga ustvariti svoj dizajn. Skozi module boste oblikovali posamezne kose oblačil ali celotno zbirko in se naučili zaupati svoji intuiciji, ki vam pove, kaj je v trendu. Po zaključku modula boste imeli potrebne spretnosti za ustvarjalni način izražanja v vseh fazah modnega procesa, od začetne ideje do izdelave in proizvodnje. Skupno znanje iz šestih modulov, kolikor jih je v tem izobraževalnem programu, vam bo omogočilo široko znanje o celotnem spektru tehnologij in orodij, ki se uporabljajo v modnem oblikovanju, pa tudi razumevanje kreativnih procesov in večnacionalnih trgov. Postanite modni oblikovalec in pogumno stopite na ustvarjalni trg.
• Začetek semestra: januar in oktober
• Skupni pouk: 14 ur na teden
• Predavanja: 8 ur na teden
• Praktično in samostojno delo: 6 ur na teden
kaj se boste naučili?
• Uporabo Adobe Illustratorja
• Vse o modni zgodovini in modnih dodatkih
• Moč in ekonomijo trga ter trende
• Teorijo barv in vse o tkaninah in vlaknih
• Postopek izdelave in proizvodnje oblačil
• Vse o oblikovanju in modni ilustraciji
• Modeliranje vseh delov oblačil
• Kako delujejo šivalni stroji
• Krojiti in šivati vse kose oblačil
• Ustvariti kroj
• Ustvariti zbirko
• Pripraviti svoj portfelj
cena
od 300 € mesečno
* cena se nanaša na obročno plačilo v trajanju 36 mesecev
moduli, ki so del diplome
preišči
klikni na naziv za več informacij
Fashion Illustrator
Naj gre za klasičen papir ali digitalni pristop, naučili se boste, kako svoje oblikovalske ideje spremeniti v tehnične modne risbe. Pridobili boste samozavest pri izbiri barv, proporcij in podrobnosti ter spoznali vsak korak od ideje do kreacije.
Fashion Designer
Postanite del največje svetovne industrije in izrazite svojo ustvarjalnost prek materialov in krojev. Izobraževanje se prične s teorijo in nadaljuje s prakso, ki temelji na osnovah in uporabi programa Adobe Illustrator. Na izobraževanju boste pridobili samozavest, občutek za estetiko, barve in oblike za ustvarjanje svojih lastnih dizajnov.
Collection Designer
Skozi ta modul se boste naučili, kako svoje ideje pretvoriti v skice in album napolniti s svojimi novimi modnimi ilustracijami. Naučili se boste izkoristiti in uporabljati svojo ustvarjalnost v danih zbirnih okvirih.
Pattern Maker
V tem modulu boste pridobili znanje, potrebno za ustvarjanje lastnih industrijskih modelov. Z uresničevanjem lastnih idej, jih boste znali pripraviti na množično proizvodnjo.
Model Tailor
Spoznali boste različne tehnike obdelave, od ročno izdelanih kosov do industrijske proizvodnje in korak za korakom obvladali ustvarjanje lastnih kosov oblačil.
Fashion Tailor
S šivanjem in spreminjanjem zapletenih vzorcev, se boste naučili kako svojo ustvarjalnost preusmeriti v resničnost. Izbirali boste lahko med barvami, vzorci in dodatki, ki bojo vaše modne ideje v procesu izdelave in krojenja izboljšali.
si želiš več?
nadaljnje izobraževanje
Po diplomi lahko nadaljuješ z *dodiplomskim študijem, ki ga izvaja UNITEDPOP Akademija v sodelovanju z University of West London. Tretje leto izobraževanja poteka v treh kampusih: v Berlinu, Kölnu in Amsterdamu. Pouk poteka ob vikendih, predpogoj pa je opravljena UNITEDPOP diploma, dva seminarja in odobren preizkus angleškega jezika določene stopnje. Ta način izobraževanja ti omogoča mednarodne stike in poslovno sodelovanje z drugimi študenti in predavatelji.
Univerzitetni dodiplomski študij (bachelor) Akademije UNITEDPOP v sodelovanju z „University of West London“ poteka v skladu s strogimi merili organizacij „UK Quality Assurance Agency for Higher Education” in „Framework for Qualifications of the European Higher Education Area (FQ-EHEA)“ . Tretje leto dodiplomskega študija vključuje predavanja v kampusih UNITEDPOP v Berlinu, Kölnu in Amsterdamu vsak prvi vikend v mesecu. Skupni povprečni znesek za mesečna potovanja in bivanja v tretjem letu znaša približno 150 EUR. Da bodo stroški čim nižji, priporočamo, da rezervirate nastanitev in prevoz takoj po prejemu urnika.
karl lagerfeld
"trendy is the last
stage before tacky..."
želiš začeti novo kariero?
izpolni obrazec
kmalu se ti oglasimo
te zanimajo druge možnosti izobraževanja?
poglej, kaj ponujamo v temu oddelku
without
https://united-pop.si/wp-content/themes/hazel-6/
https://united-pop.si/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/var/www/html/adriatic/slovenia/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off
Loading...