0%
graphics designer diploma
želiš postati grafični oblikovalec?
• trajanje 2 leti
• dostop do kampusa za praktično delo
• profesionalni predavatelji
info
Izrazite svojo ustvarjalnost v kakršnikoli obliki in mediju, ki ga želite! Grafično oblikovanje je eden najhitreje rastočih trgov in povpraševanje po njem ne upada. Izobraževanje začnete s teorijo in prakso na osnovah grafičnega oblikovanja, občutek za estetiko, barve in oblike pa vam pomaga pri oblikovanju različnih oblik komunikacije. Z moduli boste pridobili veščine in znanja pri delu z najpomembnejšimi programi za urejanje grafike in jih uporabili na kreativen način. Poleg tega se boste naučili oblikovati pisarniško opremo, brošure, oglaševalske kampanje, oglase, plakate in letake. V okviru programa UNITEDPOP Diplome se boste naučili prevzeti umetniško odgovornost v celotnem procesu obdelave in priprave materialov ter obvladati vsa praktična znanja. Celotno znanje iz šestih modulov, kolikor jih je v tem izobraževalnem programu, vam bo omogočilo široko znanje o celotni paleti tehnologij in orodij, ki se uporabljajo v grafičnem oblikovanju, pa tudi razumevanje kreativnih procesov in večnacionalnih trgov. Postanite „Graphic Designer“ in pogumno stopite na ustvarjalni trg.
• Začetek semestra: januar in oktober
• Skupni pouk: 14 ur na teden
• Predavanja: 8 ur na teden
• Praktično in samostojno delo: 6 ur na teden
kaj se boste naučili?
• Uporabo Photoshopa in Lightrooma
• Izbiro objektiva in bliskavice
• Acrobat in Illustrator
• Pravne vidike in poklicno okolje
• Teorijo barv, zakone in oblike
• Ustvarjanje ilustracij in idej
• Osnove After Effects, Layer Editing in Keyframe
• Koncept fotografije in zgodovino oblikovanja
• Umetniško delo
• Foto atelje in studijsko opremo
• Oblike, prelome, barve in tipografijo
• Tiskarsko tehnologijo in pravne vidike
obišči nas
Se vidimo!
tvoji predavatalji v prvem in drugem letniku
spoznaj jih

moduli, ki so del diplome
preišči
klikni na naziv za več informacij
Computer Graphics Designer
Vstopite v svet grafičnega oblikovanja in se naučite grafično oblikovati idejo v končni izdelek, ki bo zanimiv in smiseln. V tem modulu boste obvladali grafično oblikovanje, ustvarjali logotipe, brošure in druge materiale z delom na profesionalni opremi in programih za grafično obdelavo. Spoznali boste teorijo barv in uporabo različnih logotipov.
Graphic Designer
Po pridobitvi osnovnega znanja in uvajanju v svet opreme za grafično oblikovanje in foto opreme boste obvladali osnove vizualne komunikacije in teorije barv. S spoznavanjem možnosti barv, oblik, različnih perspektiv in tipografije se boste naučili pripraviti datoteke za končni postopek tiskanja.
Image Designer
V tem modulu boste osvojili osnove oblikovanja in ustvarili inovativen pristop, ki vam bo omogočil enostavno oblikovanje plakatov, letakov in drugih materialov.
Photography Assistant
Spoznajte vse vidike dela s kamero, lučmi in bliskavicami ter se naučite pomagati fotografom med fotografiranjem. V tem modulu boste spoznali osnove vizualne komunikacije in obdelave slik ter kako pravilno uporabljati svetlobo.
Media Designer
Skozi postopek oblikovanja se boste naučili, kako najti pravo ravnovesje med funkcionalnostjo in samim dizajnom. Ustvarili boste koncepte za kampanje in strategije ob upoštevanju finančnih okvirov. Obvladali boste postopke, ki vključujejo avtorske pravice, povezane s samimi fotografijami.
Motion Designer
Oblikovali boste gibljive sekvence za filme, napovednike, glasbene video posnetke, spletno ali mobilno oblikovanje. V sodelovanju z režiserji, razvijalci in producenti se boste naučili razvijati logotipe, mobilno tipografijo in druge gibalno-grafične elemente v video vsebinah.
si želiš več?
nadaljnje izobraževanje
Po diplomi lahko nadaljuješ z *dodiplomskim študijem, ki ga izvaja UNITEDPOP Akademija v sodelovanju z University of West London. Tretje leto izobraževanja poteka v treh kampusih: v Berlinu, Kölnu in Amsterdamu. Pouk poteka ob vikendih, predpogoj pa je opravljena UNITEDPOP diploma, dva seminarja in odobren preizkus angleškega jezika določene stopnje. Ta način izobraževanja ti omogoča mednarodne stike in poslovno sodelovanje z drugimi študenti in predavatelji.
Univerzitetni dodiplomski študij (bachelor) Akademije UNITEDPOP v sodelovanju z „University of West London“ poteka v skladu s strogimi merili organizacij „UK Quality Assurance Agency for Higher Education” in „Framework for Qualifications of the European Higher Education Area (FQ-EHEA)“ . Tretje leto dodiplomskega študija vključuje predavanja v kampusih UNITEDPOP v Berlinu, Kölnu in Amsterdamu vsak prvi vikend v mesecu. Skupni povprečni znesek za mesečna potovanja in bivanja v tretjem letu znaša približno 150 EUR. Da bodo stroški čim nižji, priporočamo, da rezervirate nastanitev in prevoz takoj po prejemu urnika.
games & design oddelek
kampus ljubljana
mesto za tvoje praktično delo
paul rand
"design is so simple, that's
why it is so complicated..."
želiš začeti novo kariero?
izpolni obrazec
kmalu se ti oglasimo
te zanimajo druge možnosti izobraževanja?
poglej, kaj ponujamo v temu oddelku
without
https://united-pop.si/wp-content/themes/hazel-6/
https://united-pop.si/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/var/www/html/adriatic/slovenia/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off
Loading...