0%
marketing & media manager
želiš postati manager za marketing in medije?
• trajanje 2 leti
• dostop do kampusa za praktično delo
• profesionalni predavatelji
info
Kakovostno izobraževanje se začne z obvladovanjem osnovnih vidikov vašega prihodnjega poslovnega poklica. V okviru programa UNITEDPOP Diplome boste izvedeli, kako prepoznati tržno vrednost trga in kako nagovarjati ciljne skupine, komunicirati z njimi, ustvariti nove projekte in dogodke, jih uspešno oblikovati in izvajati. Obvladali boste veščine spletnega in klasičnega marketinga, oglaševanja, osnov PR-ja in taktike, s pomočjo katerih boste uspešno izvajali strategije upravljanja z mediji. Vse te veščine so združene v funkciji "Marketing & Media Manager", ki boste uspešno postali, ko boste osvojili pravne, finančne in organizacijske sposobnosti, katere vam bodo podali naši predavatelji. Skupno znanje iz šestih modulov, kolikor jih je v tem izobraževalnem programu, vam bo omogočilo širok pogled na celotno paleto kreativnih procesov in mednarodnih trgov. Po teh dveh letih izobraževanja boste samostojno razvijali in upravljali strategije z veliko natančnostjo in jasnostjo!
• Začetek semestra: januar in oktober
• Skupni pouk: 14 ur na teden
• Predavanja: 8 ur na teden
• Praktično in samostojno delo: 6 ur na teden
kaj se boste naučili?
• Vodenje projektov in uporabo organizacijskih orodij
• Tehnike za spodbujanje ustvarjalnosti in komunikacijskih veščin
• Koncepte trženja in pripravo proračuna ter upravljanje kampanj
• Pravne vidike, avtorske pravice in distribucijo glasbe
• Tehnologije in orodja za upravljanje dogodkov
• Osnove ustvarjanja vsebin in video produkcije
• Analizo in prepoznavanje potreb trga
• Digitalno oglaševanje in upravljanje družbenih medijev
• Vsebinsko trženje, viralno in e-poštno trženje
• Načrtovanje in organizacijo koncertov in festivalov
• Komunikacijo z javnostjo in oglaševanje v medijih
• Izdelavo projektne dokumentacije in vodenje projektov
obišči nas
Se vidimo!
moduli, ki so del diplome
preišči
klikni na naziv za več informacij
Project Manager
Vstopite v svet projektnega vodenja in se naučite, kako idejo spremeniti v projekt, ki bo strukturiran, izvedljiv in donosen. Osnove projektnega vodenja vključujejo vodstvene veščine, komunikacijo, načrtovanje, izvajanje in finance. Skupaj s temi spretnostmi boste pridobili tudi znanje o tem, kako izbrati ustrezne tržne metode, učinkovito upravljati čas in pravilno predstaviti svoj končni izdelek ali projekt.
Event Manager
Doberga dogodka se ne pozabi! Tako edinstven dogodek, ki si ga boste zapomnili kot dobro organiziranega in zabavnega, boste lahko organizirali, potem ko vas bodo predavatelji naučili pravil in trikov te obrti. S tem certifikatom boste pridobili veščine in znanja, potrebna za načrtovanje, izvedbo in oglaševanje dogodkov. Naučili se boste ustvarjati projekcije stroškov in proračune, osnove PR-ja in oglaševanja, kako izgleda sodelovanje s sponzorji in pravne vidike organizacije dogodka.
Music Manager
Mislite, da bi se dobro znašli kot svetovalci umetnikom in izvajalcem? Ta program vas bo natančno naučil, kako biti svetovalec, finančni strokovnjak, pravnik in organizacijski strokovnjak. Poleg teh spretnosti boste pridobili tudi znanje o glasbenem trženju, promociji in prodaji, pripravi pogodb in upravljanju licenc ter diskografiji in njenih zakonih.
Marketing Manager
Vsak poklic vsebuje vsaj malo trženja, vi pa se želite naučiti, kako razviti tržno strategijo za svojo kampanjo in razviti taktike in cilje, usmerjene v prodajo. Poleg tega se boste naučili prepoznavati ciljne skupine, kako jih doseči, pridobiti znanje o oblikah oglaševanja na spletu in zunaj njih ter tržnih pravilih. Pridobili boste tudi veščine dobre komunikacije, ustvarjanja blagovne znamke in oblikovanja podobe vašega izdelka ali projekta.
Online Marketing Manager
Ko uspešno osvojite osnovno znanje, se vaše izobraževanje nadaljuje in vaše glavno orodje postane internet! V tem modulu boste izvedeli, kako si ogledate širšo sliko in poiskali načine za dopolnitev spletnih in klasičnih akcij. Naučili se boste upoštevati ustrezne številke in kazalnike pri izbiri oglaševalskih strategij, ki zagotavljajo najboljše možne rezultate v določenem proračunu.
Media Manager
Uspešna komunikacija prek določenih medijev ali formatov zahteva znanje in podrobno analizo trga. Ta modul vas bo naučil, kako razviti lastne koncepte in strategije, obvladali pa boste tudi nove veščine na področju obdelave materialov, financ, prodaje in trženja. Naučili se boste pogajati, se pogajati o pogodbah, ustvarjati medijske načrte, spoznali pa boste tudi vse medijske formate in njihove zakone.
si želiš več?
nadaljnje izobraževanje
Po diplomi lahko nadaljuješ z *dodiplomskim študijem, ki ga izvaja UNITEDPOP Akademija v sodelovanju z University of West London. Tretje leto izobraževanja poteka v treh kampusih: v Berlinu, Kölnu in Amsterdamu. Pouk poteka ob vikendih, predpogoj pa je opravljena UNITEDPOP diploma, dva seminarja in odobren preizkus angleškega jezika določene stopnje. Ta način izobraževanja ti omogoča mednarodne stike in poslovno sodelovanje z drugimi študenti in predavatelji.
Univerzitetni dodiplomski študij (bachelor) Akademije UNITEDPOP v sodelovanju z „University of West London“ poteka v skladu s strogimi merili organizacij „UK Quality Assurance Agency for Higher Education” in „Framework for Qualifications of the European Higher Education Area (FQ-EHEA)“ . Tretje leto dodiplomskega študija vključuje predavanja v kampusih UNITEDPOP v Berlinu, Kölnu in Amsterdamu vsak prvi vikend v mesecu. Skupni povprečni znesek za mesečna potovanja in bivanja v tretjem letu znaša približno 150 EUR. Da bodo stroški čim nižji, priporočamo, da rezervirate nastanitev in prevoz takoj po prejemu urnika.
henry ford
"stopping advertising to save money is
like stopping your watch to save time..."
želiš začeti novo kariero?
izpolni obrazec
kmalu se ti oglasimo
te zanimajo druge možnosti izobraževanja?
poglej, kaj ponujamo v temu oddelku
without
https://united-pop.si/wp-content/themes/hazel-6/
https://united-pop.si/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/var/www/html/adriatic/slovenia/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off
Loading...