0%
game artist diploma
želiš postati oblikovalec 3D animacija in videoiger?
• trajanje 2 leti
• dostop do kampusa za praktično delo
• profesionalni predavatelji
info
Izrazite svojo ustvarjalnost v kateri koli obliki in mediju! Oblikovanje 3D videa in iger je ena izmed izjemno bogatih panog in povpraševanje po novih oblikovalcih je izjemno veliko. Svoje znanje in veščine v umetnosti risanja in modeliranja ter računalniške vizualizacije v 2D in 3D svetu in animaciji boste uporabili za ustvarjanje realističnih likov in svetov. Z uporabo tako imenovanega "Game Engine" boste ustvarjena okolja integrirali v svet igre. Poleg iger bodo vaše veščine razvoj in izdelava 3D vizualnih modelov za televizijske programe. V okviru diplomskega programa UNITEDPOP se boste naučili prevzemati umetniško odgovornost v celotnem procesu obdelave in priprave materialov ter obvladali vsa praktična znanja. Skupno znanje iz šestih certifikatov, kolikor jih je v tem izobraževalnem programu, vam bo omogočilo široko poznavanje celotnega spektra tehnologij in orodij, ki se uporabljajo v 3D oblikovanju, ter razumevanje kreativnih procesov in multinacionalnih trgov. Postanite "Game Artist" in pogumno stopite na ustvarjalni trg.
• Začetek semestra: januar in oktober
• Skupni pouk: 14 ur na teden
• Predavanja: 8 ur na teden
• Praktično in samostojno delo: 6 ur na teden
kaj se boste naučili?
• Programska oprema za 3D oblikovanje
• Programska oprema Adobe za grafično oblikovanje
• Teorija slike in grafike
• Razpoloženje v video igrah
• Orodja za tipografijo in oblikovanje
• Oblikovanje likov
• Anatomija in animacija
• 3D modeliranje
• Game engines
• Oblikovanje UI, HUD in GUI
• Kinematika
• VFX za filme in video igre
obišči nas
Se vidimo!
tvoji predavatalji v prvem in drugem letniku
spoznaj jih

moduli, ki so del diplome
preišči
klikni na naziv za več informacij
Computer Graphics Designer
Vstopite v svet grafičnega oblikovanja in se naučite grafično oblikovati idejo v končni izdelek, ki bo zanimiv in smiseln. V tem modulu boste obvladali grafično oblikovanje, ustvarjali logotipe, brošure in druge materiale z delom na profesionalni opremi in programih za grafično obdelavo. Spoznali boste teorijo barv in uporabo različnih logotipov.
3D Designer
Slike boste spremenili v tridimenzionalne objekte in animacijam vdahnili življenje. Izkoristite možnosti programov za modeliranje, ustvarite svojo 3D grafiko in oblikujte vzdušje računalniške igre ali animiranega filma.
VFX Artist
Ustvarjali boste dinamične učinke, kot so požari, eksplozije, dim, meglo, vodne površine ter deformacije predmetov in površin ob upoštevanju zakonov fizike.
User Interface Designer
Glavni poudarek bo na uporabniški izkušnji. Naučili se boste, kako uravnotežiti potrebo po vmesniku, ki je enostaven za uporabo in ima odličen dizajn, ustvariti intuitivne prijave v aplikacijo in interakcijo znotraj aplikacije. Integrirali boste grafični uporabniški vmesnik (GUI), ki ste ga sami razvili za igre in aplikacije.
Character Designer
Shadow in Rigging bosta vašim likom in okolju pomagala, da bodo v svojem prikazu in animacijah čim bolj realistični. Razširili boste svoje veščine teksture kože za ustvarjanje profesionalnih in realističnih 3D modelov.
Technical Artist
Naučili se boste kombinirati vse komponente v programu igre za ustvarjanje različnih ravni. Naučili se boste tudi, kako poskrbeti za upravljanje in izdelati prvi prototip za prodajo.
si želiš več?
nadaljnje izobraževanje
Po diplomi lahko nadaljuješ z *dodiplomskim študijem, ki ga izvaja UNITEDPOP Akademija v sodelovanju z University of West London. Tretje leto izobraževanja poteka v treh kampusih: v Berlinu, Kölnu in Amsterdamu. Pouk poteka ob vikendih, predpogoj pa je opravljena UNITEDPOP diploma, dva seminarja in odobren preizkus angleškega jezika določene stopnje. Ta način izobraževanja ti omogoča mednarodne stike in poslovno sodelovanje z drugimi študenti in predavatelji.
Univerzitetni dodiplomski študij (bachelor) Akademije UNITEDPOP v sodelovanju z „University of West London“ poteka v skladu s strogimi merili organizacij „UK Quality Assurance Agency for Higher Education” in „Framework for Qualifications of the European Higher Education Area (FQ-EHEA)“ . Tretje leto dodiplomskega študija vključuje predavanja v kampusih UNITEDPOP v Berlinu, Kölnu in Amsterdamu vsak prvi vikend v mesecu. Skupni povprečni znesek za mesečna potovanja in bivanja v tretjem letu znaša približno 150 EUR. Da bodo stroški čim nižji, priporočamo, da rezervirate nastanitev in prevoz takoj po prejemu urnika.
games & design oddelek
kampus ljubljana
mjesto za tvoj praktični rad
shigeru miyamoto
"video games are bad for you?
that's what they said about rock'n'roll..."
želiš začeti novo kariero?
izpolni obrazec
kmalu se ti oglasimo
te zanimajo druge možnosti izobraževanja?
poglej, kaj ponujamo v temu oddelku
without
https://united-pop.si/wp-content/themes/hazel-6/
https://united-pop.si/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/var/www/html/adriatic/slovenia/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off
Loading...