0%
photo & media designer
želiš postati profesionalni fotograf?
• trajanje 2 leti
• dostop do kampusa za praktično delo
• profesionalni predavatelji
info
Spremenite svoj talent v službo, v kateri boste uživali! Vaše izobraževanje se začne s teorijo in prakso na področju kompozicije fotografije, vizualnih komunikacij, oblikovanja medijev in fotografije ter vam pomaga uresničiti ideje za uporabo v različnih medijih z obvladovanjem osnovnih vidikov vašega prihodnjega poslovnega poklica. V okviru programa UNITEDPOP Diplome se boste naučili prevzemati umetniško odgovornost v celotnem postopku fotografiranja in obvladati vsa praktična znanja. Skupno znanje iz šestih modulov, kolikor jih je v tem izobraževalnem programu, vam bo omogočilo široko znanje o celotni paleti tehnologij in orodij, ki se uporabljajo v fotografiji, pa tudi razumevanje kreativnih procesov in mednarodnih trgov. Postanite „Photo & Media Designer“ in pogumno stopite na ustvarjalni trg.
• Začetek semestra: januar in oktober
• Skupni pouk: 14 ur na teden
• Predavanja: 8 ur na teden
• Praktično in samostojno delo: 6 ur na teden
kaj se boste naučili?
• Uporabo Photoshopa in Lightrooma
• Izbiro objektiva in bliskavice
• Acrobat in Illustrator
• Pravne vidike, avtorske pravice in distribucijo fotografij
• Različne vrste fotografij in različne kamere
• Digitalno obdelavo fotografij in grafično oblikovanje
• Fotoreporterstvo in dokumentarno fotografijo
• Teorijo oblikovanja in fotografiranje v praksi
• Skeniranje in reprografijo
• Osnove oblikovanja in skiciranja
• Oblike, prelome, barve in tipografijo
• Tiskarsko tehnologijo in pravne vidike
obišči nas
Se vidimo!
tvoji predavatalji v prvem in drugem letniku
spoznaj jih

moduli, ki so del diplome
preišči
klikni na naziv za več informacij
Photography Assistant
Spoznajte vse vidike dela s fotoaparatom, lučmi in bliskavicami ter se naučite pomagati fotografom med fotografiranjem. V tem modulu boste spoznali osnove vizualne komunikacije in obdelave slik ter kako pravilno uporabljati svetlobo.
Photography Editor
V tem modulu boste ustvarili fotografije različnih tem za svoj album. Obvladali boste teorijo oblikovanja, barvne in digitalne vidike fotografije. V svoje ustvarjalno delo boste vključili pridobljeno znanje o perspektivi in razmerju med obliko in kontrastom. Seznanili se boste z vsemi oblikami tiskarskih strojev in tiskarskimi metodami ter postopkom dela.
Photography Designer
Predstavili se vam bodo vsi vidiki dela s fotoaparatom z namenom fotografiranja izdelkov za oglaševalske kampanje. Naučili se boste sklepati pogodbe in se seznanili z vsemi pravnimi vidiki tega posla.
Computer Graphics Designer
Vstopite v svet grafičnega oblikovanja in se naučite grafično oblikovati idejo v končni izdelek, ki bo zanimiv in smiseln. V tem modulu boste obvladali grafično oblikovanje, ustvarjali logotipe, brošure in druge materiale z delom na profesionalni opremi in programih za grafično obdelavo. Spoznali boste teorijo barv in uporabo različnih logotipov.
Graphic Designer
Po pridobitvi osnovnega znanja in uvajanju v svet fotografije in foto opreme boste obvladali osnove vizualne komunikacije in teorije barv. S spoznavanjem možnosti barv, oblik, različnih perspektiv in tipografije se boste naučili pripraviti datoteke za končni postopek tiskanja.
Media Designer
Skozi postopek oblikovanja se boste naučili, kako najti pravo ravnovesje med funkcionalnostjo in samim dizajnom. Oblikovali boste koncepte kampanj in strategij ob upoštevanju finančnih okvirov. Obvladali boste postopke, ki vključujejo avtorske pravice, povezane s samimi fotografijami.
si želiš več?
nadaljnje izobraževanje
Po diplomi lahko nadaljuješ z *dodiplomskim študijem, ki ga izvaja UNITEDPOP Akademija v sodelovanju z University of West London. Tretje leto izobraževanja poteka v treh kampusih: v Berlinu, Kölnu in Amsterdamu. Pouk poteka ob vikendih, predpogoj pa je opravljena UNITEDPOP diploma, dva seminarja in odobren preizkus angleškega jezika določene stopnje. Ta način izobraževanja ti omogoča mednarodne stike in poslovno sodelovanje z drugimi študenti in predavatelji.
Univerzitetni dodiplomski študij (bachelor) Akademije UNITEDPOP v sodelovanju z „University of West London“ poteka v skladu s strogimi merili organizacij „UK Quality Assurance Agency for Higher Education” in „Framework for Qualifications of the European Higher Education Area (FQ-EHEA)“ . Tretje leto dodiplomskega študija vključuje predavanja v kampusih UNITEDPOP v Berlinu, Kölnu in Amsterdamu vsak prvi vikend v mesecu. Skupni povprečni znesek za mesečna potovanja in bivanja v tretjem letu znaša približno 150 EUR. Da bodo stroški čim nižji, priporočamo, da rezervirate nastanitev in prevoz takoj po prejemu urnika.
mark denman
"god creates the beauty,
my camera and I are a witness..."
želiš začeti novo kariero?
izpolni obrazec
kmalu se ti oglasimo
te zanimajo druge možnosti izobraževanja?
poglej, kaj ponujamo v temu oddelku
without
https://united-pop.si/wp-content/themes/hazel-6/
https://united-pop.si/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/var/www/html/adriatic/slovenia/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off
Loading...