0%
film & motion designer
želiš postati video producent?
• trajanje 2 leti
• dostop do kampusa za praktično delo
• profesionalni predavatelji
info
Vaše izobraževanje se začne s poznavanjem kinematografije s kombinacijo sodobne tehnologije za avdiovizualni »storytelling«. Skozi ustvarjalno praktično delo se boste naučili vseh korakov video predprodukcije in postprodukcije ter na profesionalen način sporočili svojo vizijo. Snemanje, osvetlitev, montaža, barve, teorija filma, 3D modeliranje, kompozicija in še veliko več bodo sestavni del vašega vsakdanjega dela. V okviru študijskega programa UNITEDPOP se boste naučili prevzeti umetniško odgovornost skozi celoten proces in obvladali vsa praktična znanja. Celotno znanje šestih certifikatov, kolikor jih je v tem izobraževalnem programu, vam bo omogočilo široko poznavanje celotnega nabora tehnologij in orodij, ki se uporabljajo v video produkciji, ter razumevanje kreativnih procesov in multinacionalnih trgov. Postanite "Film & Motion Designer" in pogumno stopite na kreativni trg.
• Začetek semestra: januar in oktober
• Skupni pouk: 14 ur na teden
• Predavanja: 8 ur na teden
• Praktično in samostojno delo: 6 ur na teden
kaj se boste naučili?
• Uporaba filmskih in video kamer
• Izbira objektiva in osvetlitve
• Adobe Premiere PRO in Adobe After Effects
• Filmska dramaturgija
• Urejanje slike in zvoka
• Motion graphics in 3D
• Terensko snemanje zvoka za video
• Barvna korekcija in video učinki
• Filmska teorija in kompozicija
• Koncept produkcije in načrt snemanja
• Tehnologija fromata in ločljivost
• Sinhronizacija zvočnih učinkov in glasbe
obišči nas
Se vidimo!
tvoji predavatalji v prvem in drugem letniku
spoznaj jih

moduli, ki so del diplome
preišči
klikni na naziv za več informacij
Camera Assistant
Ta modul temelji na osnovah opreme za snemanje slike in zvoka. Naučili se boste uporabljati filmsko in video kamero, pridobili vpogled v oblikovanje slike in dramaturgijo ter zvočno tehnologijo in profesionalno osvetlitev. Ustvarili boste svoje prve posnetke in videe ter se tudi naučili, kako pomagati glavnemu snemalcu pri zbiranju direktnega in prostorskega zvoka na snemanju.
Camera Operator
Pri snemanju boste izvedeli boste vse o osnovah tehnologije, oblikovanju podob in dramaturgiji. Odgovorni boste za koncept produkcije, urnik snemanja in postprodukcijo. Skupaj z režiserjem se boste profesionalno ukvarjali s snemanjem projektov in montažo.
Motion Designer
Oblikovali boste gibljive sekvence za filme, napovednike, glasbene videe, spletno ali mobilno oblikovanje. V sodelovanju z režiserji, razvijalci in producenti se boste naučili razvijati logotipe, mobilno tipografijo in druge gibljive grafike v video vsebinah.
Film Editor
Film Editor je modul, ki temelji na urejanju slik. Naučili se boste osnov kreativne filmske montaže od neobdelanih posnetkov do končnega izdelka. Razumeli boste video formate, ločljivost in barvno korekcijo ter ustvarjalno uporabljali efekte v montaži.
Cutter
Naučili se boste izbrati filmske posnetke in uporabiti svoje znanje dramaturgije, estetike in akcijskega ritma, optimizirati sliko in zvok, sinhronizirati efekte in glasbo ter ustvariti profesionalno strukturirano zgodbo z video posnetki, reklamami, glasbenimi videospoti in kratkimi filmi.
VFX Designer
Razširili boste svoje sposobnosti premikanja grafike in tipografije, tako da boste vključili modeliranje, teksturiranje, senčenje in umestitev v tridimenzionalni prostor. Ustvarili boste ideje, kako vizualno izboljšati filmske posnetke s pomočjo motion designa z uporabo industrijskih standardov.
si želiš več?
nadaljnje izobraževanje
Po diplomi lahko nadaljuješ z *dodiplomskim študijem, ki ga izvaja UNITEDPOP Akademija v sodelovanju z University of West London. Tretje leto izobraževanja poteka v treh kampusih: v Berlinu, Kölnu in Amsterdamu. Pouk poteka ob vikendih, predpogoj pa je opravljena UNITEDPOP diploma, dva seminarja in odobren preizkus angleškega jezika določene stopnje. Ta način izobraževanja ti omogoča mednarodne stike in poslovno sodelovanje z drugimi študenti in predavatelji.
Univerzitetni dodiplomski študij (bachelor) Akademije UNITEDPOP v sodelovanju z „University of West London“ poteka v skladu s strogimi merili organizacij „UK Quality Assurance Agency for Higher Education” in „Framework for Qualifications of the European Higher Education Area (FQ-EHEA)“ . Tretje leto dodiplomskega študija vključuje predavanja v kampusih UNITEDPOP v Berlinu, Kölnu in Amsterdamu vsak prvi vikend v mesecu. Skupni povprečni znesek za mesečna potovanja in bivanja v tretjem letu znaša približno 150 EUR. Da bodo stroški čim nižji, priporočamo, da rezervirate nastanitev in prevoz takoj po prejemu urnika.
martin scorsese
"the storyboard for me is the way to
visuallise the entire movie in advance..."
želiš začeti novo kariero?
izpolni obrazec
kmalu se ti oglasimo
te zanimajo druge možnosti izobraževanja?
poglej, kaj ponujamo v temu oddelku
without
https://united-pop.si/wp-content/themes/hazel-6/
https://united-pop.si/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/var/www/html/adriatic/slovenia/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off
Loading...