GAME ENGINES: 3D produkcija (16.09.2023.)

GAME ENGINES: 3D produkcija

Seminar bo predstavil svet 3D produkcije in njen glavni potek dela, ki je posebej namenjen izdelavi sredstev za GAME ENGINES in nove tehnologije.

Seminar bo predstavil svet 3D produkcije in njen glavni potek dela, ki je posebej namenjen izdelavi sredstev za GAME ENGINES in nove tehnologije, kot sta razširjena resničnost (AR) in virtualna resničnost (VR). Delovni potek 3D produkcije je sestavljen iz več korakov. Ti koraki vključujejo zasnovo koncepta, modeliranje, teksturiranje, osvetlitev, opremo, animacijo in rendering. Pregled bo šel skozi proizvodne korake in potek dela ter podal kratek uvod v različne aplikacije 3D produkcije v različnih delih našega življenja.

3D produkcija se uporablja na različnih področjih, vključno s filmom, animacijo, video igrami, virtualno resničnostjo, razširjeno resničnostjo in 3D tiskanjem. V video igrah se 3D produkcija uporablja za ustvarjanje likov, okolja in drugih sredstev igre. V filmu se 3D produkcija uporablja za ustvarjanje posebnih učinkov in elementov scene. V razširjeni in virtualni resničnosti se 3D produkcija uporablja za ustvarjanje realističnih in poglobljenih izkušenj.

Ta delavnica je idealna za vsakogar, ki se zanima za učenje osnov 3D produkcije in osnov ustvarjanja sredstev za GAME ENGINES in druge interaktivne aplikacije. S tem seminarjem boste pridobili potrebne vpoglede za ustvarjanje 3D sredstev za lastne projekte.

Seminar bo potekal v angleškem jeziku.

 

Nadav Sagir

V preteklih letih se je Nadav Sagir specializiral na področju izdelave 3D in augmented reality (AR) vsebin. Je ustanovitelj kreativnega vsebinskega studia CtrlArt, nekdanji soustanovitelj tehnološkega startupa za augmented Reality Revolv-AR ter mentor 3D produkcije in animacije na različnih nacionalnih in mednarodnih inštitutih. Z izobraževanjem na področju fotografije in videa je Nadav v svoji 20-letni karieri pridobil bogato kreativno in tehnično znanje. V svoji karieri je vodil mednarodne ekipe CG umetnikov, oblikovalcev in drugih kreativcev ter realiziral množico projektov na različnih področjih; od oglaševanja in iger do kulturne dediščine in vsega vmes.

Kapaciteta naše učilnice je 15 oseb. Prijave delujejo po principu hitrejšega, torej imajo tisti, ki se prvi prijavijo, pravico do brezplačnega predavanja. Če se predavanja ne morete udeležiti, prosimo, da prekličete prijavo, da bo lahko kdo drug zasedel vaše mesto.

Predavanje bo v prostorih našega kampusa, na akademiji UNITED POP, na Vilharjevi ulici 3, v Ljubljani 16.09.2023. ob 10. uri. Prijavite se lahko na spodnjem obrazcu.

Tvoj prvi korak k uspešni karieri se lahko zgodi že v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževanjih in postani del UNITEDPOP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.