Grafično oblikovanje in AI (30.09.2023.)

Grafično oblikovanje in AI

Kako nam lahko AI pomaga pri delu in kaj vse je trenutno mogoče z uporabo umetne inteligence? Prijavi se zdaj!

Pogled v prihodnost: Dandanes vse pogosteje slišimo izraz umetna inteligenca, v raznoraznih kontekstih. Vse pogosteje pa se s to tehnologijo srečujemo tudi v grafičnem oblikovanju, zato si bomo na predavanju pogledali, kako nam lahko AI pomaga pri delu in kaj vse je trenutno mogoče z uporabo umetne inteligence.

Matic Strgar

Matic Strgar je grafični oblikovalec, animator, fotograf in snemalec, ki prihaja iz majhne vasice na primorskem. Ljubezen do ustvarjanja ne glede na izbran medij, ga je pripeljala do Ljubljane, kjer je magistriral na Naravoslovnotehniški fakulteti, trenutno pa dela v Agenciji 101.

Kapaciteta naše učilnice je 15 oseb. Prijave delujejo po principu hitrejšega, torej imajo tisti, ki se prvi prijavijo, pravico do brezplačnega predavanja. Če se predavanja ne morete udeležiti, prosimo, da prekličete prijavo, da bo lahko kdo drug zasedel vaše mesto.

Predavanje bo v prostorih našega kampusa, na akademiji UNITED POP, na Vilharjevi ulici 3, v Ljubljani 30.09.2023. ob 10. uri. Prijavite se lahko na spodnjem obrazcu.

Tvoj prvi korak k uspešni karieri se lahko zgodi že v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževanjih in postani del UNITEDPOP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.