Grafično oblikovanje logotipa (07.10.2023.)

Grafično oblikovanje logotipa

Delavnica je namenjena popolnim začetnikom, ki želijo začeti svoje kreativno raziskovanje v svetu grafičnog dizajna.

Logotip je osnova prepoznavnosti vsakega podjetja. Ni pa vsak logotip dober, zato si bomo na delavnici pogledali, kaj naredi dober logotip, kako ga izdelamo in na kaj moramo paziti, da bo naš logotip tehnično primeren.
 
 
Sinja Stres
Sinja je magistrirala na Naravoslovnotehniški fakulteti v smeri grafike. Že od malega je imela veliko ljubezen do ustvarjanja, zamišljanja namišljenih svetov, zgodb in likov. Poleg številnih projektov iz področja grafičnega oblikovanja in vizualnih umetnosti, pa se ukvarja tudi z ilustracijo pod imenom little.blue.art.

Kapaciteta naše učilnice je 12 oseb. Prijave delujejo po principu hitrejšega, torej imajo tisti, ki se prvi prijavijo, pravico do brezplačnega predavanja. Če se predavanja ne morete udeležiti, prosimo, da prekličete prijavo, da bo lahko kdo drug zasedel vaše mesto.

Predavanje bo v prostorih našega kampusa, na akademiji UNITED POP, na Vilharjevi ulici 3, v Ljubljani 07.10.2023. ob 10. uri. Prijavite se lahko na spodnjem obrazcu.

Tvoj prvi korak k uspešni karieri se lahko zgodi že v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževanjih in postani del UNITEDPOP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.