Kako do stila v sceni? – 11.06.2022.

Kako do stila v sceni?

Razmišljate o karieri v svetu video produkcijo? Prijavite se na brezplačno predavanje in se naučite, kako doseči stil v sceni.

Vizualni stil je sestavni del vsakega filmskega prizora. Sestavljen je iz svetlobe, gibanja kamere, kadriranja in še mnogih drugih elementov. Med predavanjem vam bo predavatelj predstavil vse te elemente in pojasnil, kdaj je njihova uporaba smiselna. Stil v sceni ni le poznavanje tehnike, ampak tudi kombinacija vseh elementov, ki jih imaš na voljo. Seveda je zelo odvisen od tvojega sloga streljanja!

Rok Kajzer Nagode bo tvoj predavatelj na tem brezplačnem predavanju! On je direktor fotografije, ki je leta 2018 magistriral na ljubljanski AGRFT. Od leta 2019 deluje kot samozaposleni v kulturi. Kot soavtor je sodeloval pri več kratkih, celovečernem in dokumentarnih filmih ter televizijskih serijah in videospotih. Za svoje delo je prejel dve študentski akademijski Prešernovi nagradi, več mednarodnih in domačih filmskih nagrad.

Kapaciteta naše učilnice je 12 oseb. Prijave delujejo po principu hitrejšega, torej imajo tisti, ki se prvi prijavijo, pravico do brezplačnega predavanja. Če se predavanja ne morete udeležiti, prosimo, da prekličete prijavo, da bo lahko kdo drug zasedel vaše mesto.

Predavanje bo v prostorih našega kampusa, na akademiji UNITED POP, na Vilharjevi ulici 3, v Ljubljani ob 10. uri. Prijavite se lahko na spodnjem obrazcu.

Te zanima video produkcijo? Tvoj prvi korak k uspešni karieri se lahko zgodi že v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževanjih in postani del UNITEDPOP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.