Kako do zmagovalnega dizajna (18.02.)

Kako do zmagovalnega dizajna (18.02.2023.)

Na krajši predstavitvi bo Matic predstavil nekaj zanimivih projektov iz Agencije 101.

Na krajši predstavitvi bo Matic predstavil nekaj zanimivih projektov iz Agencije 101, ki so na raznoraznih tekmovanjih poželi številne nagrade. Poleg projektov pa bo predstavil tudi kako izgleda delo oblikovalca v vedno živahnem agencijskem okolju.

Matic Strgar je grafični oblikovalec, animator, fotograf in snemalec, ki prihaja iz majhne vasice na primorskem. Ljubezen do ustvarjanja ne glede na izbran medij, ga je pripeljala do Ljubljane, kjer je magistriral na Naravoslovnotehniški fakulteti, trenutno pa dela v Agenciji 101.

Prijavi se že danes in se nauči nekaj novega na delavnici. Mesta so omejena.

Kapaciteta naše učilnice je 12 oseb. Prijave delujejo po principu hitrejšega, torej imajo tisti, ki se prvi prijavijo, pravico do brezplačnega predavanja. Če se predavanja ne morete udeležiti, prosimo, da prekličete prijavo, da bo lahko kdo drug zasedel vaše mesto.

Predavanje bo v prostorih našega kampusa, na akademiji UNITED POP, na Vilharjevi ulici 3, v Ljubljani ob 10. uri. Prijavite se lahko na spodnjem obrazcu.

Te zanima grafično oblikovanje? Tvoj prvi korak k uspešni karieri se lahko zgodi že v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževanjih in postani del UNITEDPOP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.