Kako izbrati pravo video kamero zase – 30.09.2022

Kako izbrati pravo video kamero zase?

Najnujnejše orodje pri ustvarjanju videov je zagotovo kamera. Največji izziv pa izbira prave kamere zase in za svoje potrebe.

Vsi Youtube guruji vam razlagajo, kako kamera ni pomembna, medtem ko so cel svoj Youtube kanal zgradili na testiranju različnih kamer in imajo več opreme, kot jo je moč uporabljati.
Na predavanju o izbiri ustrezne kamere bomo obdelali vse pomembne sestavine vaše sanjske kamere ali vsaj kamere, ki je dovolj dobra in jo vaš proračun prenese. Govorili bomo o različnih vrstah kamer (od telefonov pa do Arri Alex), velikosti senzorjev, resolucijah, kodekih, dinamičnem razponu, stabilizaciji, autofocus-u in še veliko več.
Ob koncu bom tudi razkril svoje trenutne kamere, zakaj sem jih izbral in odgovoril na vaša vprašanja in dileme pri izbiri najnujnejšega orodja ustvarjanja avdiovizualne umetnosti.

O PREDAVATELJU:
Robert Babić je vsestranski ustvarjalec avdiovizualnih vsebin. Za seboj ima že več kot 100 uspešno izvedenih projektov. Sodeloval je že z vsemi večjimi TV ustanovami v Sloveniji. Njegovo področje dela zajema vse od dokumentarnih filmov, komercialnih reklam, nepremičninskih videov, nepremičninskih 360° vodičev, glasbenih spotov, najrazličnejše fotografije in še mnogo več. Gre za tipičen primer all-in-one freelancerja, ki vam bo dal vpogled v poslovno, tehnično in praktično plat profesionalnega samostojnega ustvarjalca avdiovizualnih vsebin.

Prijavi se že danes in se nauči nekaj novega na delavnici. Mesta so omejena.

Kapaciteta naše učilnice je 12 oseb. Prijave delujejo po principu hitrejšega, torej imajo tisti, ki se prvi prijavijo, pravico do brezplačnega predavanja. Če se predavanja ne morete udeležiti, prosimo, da prekličete prijavo, da bo lahko kdo drug zasedel vaše mesto.

Predavanje bo v prostorih našega kampusa, na akademiji UNITED POP, na Vilharjevi ulici 3, v Ljubljani ob 18. uri. Prijavite se lahko na spodnjem obrazcu.

Te zanima video produkcija? Tvoj prvi korak k uspešni karieri se lahko zgodi že v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževanjih in postani del UNITEDPOP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.