Kamera kot orodje – 05.03.2022.

Kamera kot orodje

Prijavite se na brezplačno spletno predavanje in vstopite v svet video produkcije z UNITEDPOP Academy.

Predavanje bo osredotočeno na kamero kot osrednje orodje za ustvarjanje filma in videa. Izvedeli boste vse o različnih vrstah kamer in kako izbrati pravo za svoj projekt. Je tehnično boljša kamera vedno res boljša izbira? Naš predavatelj vam bo predstavil svet filmske in video produkcije in vam približal naloge posameznih članov ekipe za upravljanje kamer. Kakšne so naloge ostrilca ​​in kaj počne drug asistent kamere na filmskem setu? Izvedite v tem brezplačnem spletnem predavanju.

Juš Premrov je naš predavatelj na oddelku za video produkcijo. Je režiser, scenarist in vsestranski filmski ustvarjalec. Študiral je na Akademiji za vizualne umetnosti AVA, kjer se je specializiral za film. Profesionalno snema filme že dvanajst let. Napisal in režiral je številne neodvisne kratke filme – med drugim Nebo (2017), ki je prejel posebno priznanje žirije na festivalu v Herceg Novem leta 2017. Kot soscenarist je sodeloval pri TV-seriji V Dvoje (2015), katere prvo sezono je tudi režiral. Bogate izkušnje si je nabiral kot pomočnik režiserja pri večjih filmskih, TV in komercialnih projektih domače in mednarodne produkcije, kot so Gremo mi po svoje 2 (2012) in TV reklame za večje znamke, kot so Ferrari, Milka in Allianz. Aktiven je tudi v drugih vlogah v filmski industriji, predvsem kot direktor fotografije, montažer ali kolorist. Leta 2022 je dokončal svoj prvi celovečerni eksperimentalni dokumentarec Atlas. Film in video v najširšem pomenu besede ga že od nekdaj zanimata, še danes pa z enakim zanosom dela na najbolj skromnih, a tudi največjih in najzahtevnejših produkcijah.

Delavnica bo ONLINE! Zjutraj na dan dogodka vam bomo poslali povezavo na vaš e-naslov, s katerim ste se prijavili.

Te zanima video produkcija? Tvoj prvi korak k uspešni karieri se lahko zgodi že v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževanjih in postani del UNITEDPOP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.