Kolekcija od A do Ž – 10.04.2021.

Kolekcija od A do Ž
Julia Kaja Hrovat

Se sprašujete kako se sploh lotiti snovanja kolekcije? Na tokratni modni delavnici vas bo slovenska modna oblikovalka Julia Kaja Hrovat, odpeljala na popotovanje, od ideje do trgovine direktno do kupca.

Vzporedno bo na primerih JKH znamke pokazala kako vse to izgleda v realnosti.👕
✂️ VEČ O DELAVNICI
Na eno urni spletni delavnici boste spoznali kako pripraviti časovnico in ustvariti dobro & dodelano kolekcijo. Predavateljica bo razkrila svoje faze oblikovanja. Ste vedeli, da jih je v grobem več kot deset?
Slovensko oblikovalko Julio Kajo Hrovat v medijih opisujejo kot oblikovalko, ki je še kot otrok, iz cunj za brisanje prahu šivala obleke za barbike. Moda jo takorekoč obdaja že od malih nog. Za seboj ima precej pester nabor študijskih izkušenj, od fakultete za dizajn do Mimar Sinan Fine Arts University v Istanbulu, Stockholma do Antwerpna in naravoslovnotehniške fakultete. Do danes ji je tako uspelo skreirati svojo poslovno pot, saj oblači znane slovenske obraze, ki se sprehajajo po ulicah v modernih oblačilih s poudarkom na identiteti slovenskega naroda in trajnosti. Po štirih letih aktivnega članstva v Zoofi, se je odločila za samostojen biznis. Vesela bo, če jo obiščete v njenem ljubljanskem show roomu ali na spletu.
🎓 VEČ O AKADEMIJI
United POP z več kot 30 let izkušenj in 23. lokacijami po svetu pripravlja udeležence na kariero in delo v kreativnih industrijah. Zagotovite si kakovostno izobraževanje, ki je tesno povezano z praktičnimi izkušnjami in spoznajte izobraževalne možnosti v okviru POP akademije s sproščenim pogovorom z našimi predavatelji.
🙋‍♀️ PRIJAVA
Prijaviš se lahko na linku v tem Facebook eventu. Prijava je brezplačna in obvezna. Na brezplačni delavnici boš imel/a tudi možnost izvedeti več o izobraževanju na United POP akademiji, programih v zvezi z fotografijo ter kako postati United POP študent!
Post by unitedpop

Comments are closed.