KREATIVNA DELAVNICA: fotografski portret – 01.10.2022

KREATIVNA DELAVNICA: fotografski portret

Manj je več pravijo stari mojstri in na tokratni delavnici se bomo tega držali kot pribito.

Ustvarili bomo glamur portret s preprosto postavitvijo studijskih luči in propsi, ki jih lahko najdeš v skoraj vsaki hiši. Naučili se bomo, kako kreativno uporabiti svetlobo iz enega vira in kako zgraditi zgodbo s preprostimi elementi, ki bodo rezultirali v portretu, ki bi ga zlahka objavili v modni reviji. Vi pa boste izbrali ali gremo v lahkotno svetlo ali bolj dark mood razpoloženje.

O PREDAVATELJU:
Kaja Brezočnik (1983) je študirala na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje, smer vizualne komunikacije. S fotografijo se intenzivno ukvarja od leta 2010. Od leta 2017 deluje kot profesionalna fotografinja na področju avtorske, dokumentarne, koncertne in komercialne fotografije. Leta 2020 je odprla svoj fotografski atelje, specializiran za umetniško in portretno fotografijo. Razstavljala je na samostojnih in skupinskih fotografskih razstavah doma in po svetu. Za dela je bila večkrat nagrajena.

Prijavi se že danes in se nauči nekaj novega na delavnici. Mesta so omejena.

Kapaciteta naše učilnice je 12 oseb. Prijave delujejo po principu hitrejšega, torej imajo tisti, ki se prvi prijavijo, pravico do brezplačnega predavanja. Če se predavanja ne morete udeležiti, prosimo, da prekličete prijavo, da bo lahko kdo drug zasedel vaše mesto.

Predavanje bo v prostorih našega kampusa, na akademiji UNITED POP, na Vilharjevi ulici 3, v Ljubljani ob 10. uri. Prijavite se lahko na spodnjem obrazcu.

Te zanima fotografija? Tvoj prvi korak k uspešni karieri se lahko zgodi že v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževanjih in postani del UNITEDPOP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.