Kreativna produkcija vokala – 17.09.2022.

Delavnica Audio Produkcije: kreativna produkcija vokala

Vokal je eden od najpomembnejših elementov skoraj vsake skladbe. Besedilo nam prenaša določeno zgodbo, melodija pa naredi to, da si skladbo zapomnimo in si jo pojemo še naprej.

Postopek produkcije vokala zahteva določene tehnične veščine, od pravilno postavljenega aranžmaja, pravilno izbranega mikrofona, same izvedbe in podobno. Kreativni del ne sme nikakor manjkati. Ta bo solidnemu posnetku dodal blišč in prebudil dodatna čustva pri poslušalcu.

Na delavnici kreativne produkcije vokala bomo prikazali različne tehnike, kako lahko iz enega, na videz osnovnega posnetka, izvlečemo maksimum in ga naredimo izjemnega. Za to bomo uporabili različne kreativne produkcijske prijeme kot so doubling, dodajanje oktav, izdelava dodatnih harmonij, dodajenje različnih efektov, vocoder in še več. Ne bomo pozabili niti na pomebnnost popravka tona in ritma.

Prijavi se že danes in se nauči nekaj novega na delavnici kreativne audio produkcije vokala. Mesta so omejena.

Z vami bo vaš predavatelj Robi Bulešić.
Robi Bulešić je glasbeni producent in inženir ter član ekipe BearTracks Recording Studio. Poleg tega, več kot desetletje deluje kot mentor in predavatelj na področju avdio inženiringa in glasbene produkcije. Skupaj s priznanimi glasbeniki je sodeloval pri različnih projektih (Dan D, Elvis Jackson, Siddharta, Koala Voice, Low Peak Charlie, NOAIR, Nuška Drašček, Andraž Hribar, Pankrti, Regen, …).

Kapaciteta naše učilnice je 12 oseb. Prijave delujejo po principu hitrejšega, torej imajo tisti, ki se prvi prijavijo, pravico do brezplačnega predavanja. Če se predavanja ne morete udeležiti, prosimo, da prekličete prijavo, da bo lahko kdo drug zasedel vaše mesto.

Predavanje bo v prostorih našega kampusa, na akademiji UNITED POP, na Vilharjevi ulici 3, v Ljubljani ob 10. uri. Prijavite se lahko na spodnjem obrazcu.

Te zanima audio produkcija? Tvoj prvi korak k uspešni karieri se lahko zgodi že v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževanjih in postani del UNITEDPOP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.