Krizni management festivala Gore Rocka – 08.05.2021

Krizni management na primeru Gore Rocka

Tokratno predavanje na temo managementa bo vodil Nicolas Vanek, vodja odnosov z javnostmi festivala Gore Rocka.
Kakšne kritične situacije prežijo na organizatorje festivalov? Kako jih predvideti in se na njih tudi odzvati? Vse to in še več bomo spoznali na enournem online predavanju z naslovom: „Krizni management na primeru Gore Rocka.“ Krizni management bo predstavil Nicolas Vanek, vodja odnosov z javnostmi festivala Gore Rocka.

Gora Rocka je eden izmed največjih slovenskih glasbenih festivalov, ki se vsako leto konec junija odvije na Šentviški planoti. Organizira in izvede ga izključno 250 prostovoljcev, obišče pa ga 15.000 obiskovalcev iz Slovenije in tujine. Festival bo letos izveden že 17. leto zapored. V vseh teh letih pa so organizatorji preživeli že veliko manjših in večjih kriz. Katere in kako so se nanje odzvali? Vse to boste izvedeli na enournem predavanju akademije United Pop.

Tokratno predavanje na temo managementa bo vodil Nicolas Vanek, vodja odnosov z javnostmi festivala Gore Rocka. S festivalom deluje in raste že 15 let. V tem času si je nabral že kar nekaj izkušenj na področju promocije dogodkov in dela z glasbeniki iz celega sveta.
Te zanima management? Tvoj prvi korak k uspešni karieri je lahko v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževalnih programih za management in postani študenti UNITED POP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.