Objektivi: Od A do Ž! – 07.05.2022.

Objektivi: Od A do Ž!

Želite vedeti vse o objektivih in kako izbrati pravega? Prijavite se na brezplačno predavanje in se naučite, kateri objektiv je pravi za vas!

Zoom? DOF? f22? V tem predavanju boste obravnavali te in druge pojme, ki jih morate poznati pri rokovanju z objektivi. Vaš predavatelj Aleš Rosa vam bo pomagal odkriti ključne dejavnike pri izbiri objektiva, hkrati pa vas bo naučil, kako goriščna razdalja, zaslonka in kakovost objektiva vplivajo na končni videz fotografije.

Aleš Rosa je naš predavatelj na oddelku za fotografijo i neodvisni fotograf in ustvarjalec videa. Rodil se je leta 1985 v Kopru. Medij fotografije odkriva od leta 2005. S fotografijo se profesionalno ukvarja od leta 2010.

Kapaciteta naše učilnice je 12 oseb. Prijave delujejo po principu hitrejšega, torej imajo tisti, ki se prvi prijavijo, pravico do brezplačnega predavanja. Če se predavanja ne morete udeležiti, prosimo, da prekličete prijavo, da bo lahko kdo drug zasedel vaše mesto.

Predavanje bo v prostorih našega kampusa, na akademiji UNITED POP, na Vilharjevi ulici 3, v Ljubljani ob 10. uri. Prijavite se lahko na spodnjem obrazcu.

Te zanima fotografija? Tvoj prvi korak k uspešni karieri se lahko zgodi že v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževanjih in postani del UNITEDPOP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.