Osnove 3D modeliranja v Blenderju (09.09.2023.)

Osnove 3D modeliranja v Blenderju

Različne metode modeliranja v blenderju, njihovo uporabo na praktičnih primerih in kdaj se določene metode uporabljajo, za lažjo zasnovo modela.

Predstavil bom različne metode modeliranja v blenderju, njihovo uporabo na praktičnih primerih in kdaj se določene metode uporabljajo, za lažjo zasnovo modela.

 

Martin Fir

Martin Fir je 3D umetnik, generalist, ki živi in dela v Ljubljani. Njegovo delo zajema različne zvrsti in stile, od realističnih do stiliziranih, od znanstvene fantastike do fantazije. Svojo 3D kariero je začel v gaming vodah, zadnje čase pa se veliko ukvarja z ustvarjanjem vizualnih učinkov, konceptualnih rešitev, 3d karakterjev. Je so-ustanovitelj kreativnega studia Aerodrom, v katerem vodi manjšo ekipo 3D umetnikov in animatorjev. Med ostalimi programskimi orodji, najrajši uporablja Blender.

Kapaciteta naše učilnice je 18 oseb. Prijave delujejo po principu hitrejšega, torej imajo tisti, ki se prvi prijavijo, pravico do brezplačnega predavanja. Če se predavanja ne morete udeležiti, prosimo, da prekličete prijavo, da bo lahko kdo drug zasedel vaše mesto.

Predavanje bo v prostorih našega kampusa, na akademiji UNITED POP, na Vilharjevi ulici 3, v Ljubljani 09.09.2023. ob 10. uri. Prijavite se lahko na spodnjem obrazcu.

Tvoj prvi korak k uspešni karieri se lahko zgodi že v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževanjih in postani del UNITEDPOP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.