Osnove Ableton Live – 05.03.2022.

Osnove Ableton Live

Želiš obvladati osnove produkcije elektronske glasbe? Prijavi se in se nauči osnov produkcijske programske opreme Abletone!

Prijavi se na predavanje produkcije elektronske glasbe z Ableton 11 in se nauči osnov! Odpri vrata v svet elektronske glasbene produkcije.

Antonio Križnič vas bo naučil, kako začeti s produkcijo elektronske glasbe, sestaviti ritem, katera orodja uporabiti in kako začeti na svoji skladbi.Antonio Križnič, umetniško Tonske, je skladatelj, izvajalec in poučevalec elektronske glasbe. Z računalniško glasbo se ukvarja že od poznih devetdesetih let in je znan po eksperimentiranju z zvokom v različnih oblikah. Orodje Ableton Live uporablja že skoraj dve desetletji, pri čemer se osredotoča na deljenje svojega obsežnega znanja in izkušenj z drugimi glasbeniki in podobno mislečimi ljudmi, ki jih zanimajo inovativni glasbeni koncepti. Križnič ima certifikat za poučevanje programa Ableton Live.

Predavanje bo ONLINE! Zjutraj na dan dogodka vam bomo poslali povezavo na vaš e-naslov, s katerim ste se prijavili.

Te zanima glasbena produkcija? Tvoj prvi korak k uspešni karieri se lahko zgodi že v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževanjih in postani del UNITEDPOP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.