Osnove video montaže v Premiere Pro (09.09.2023.)

Osnove video montaže v Premiere Pro

Delavnica ‘Osnove montaže v programu Adobe Premiere Pro’ je namenjena popolnim začetnikom, ki želijo začeti svoje kreativno raziskovanje v svetu videografstva.

Delavnica ‘Osnove montaže v programu Adobe Premiere Pro’ je namenjena popolnim začetnikom, ki želijo začeti svoje kreativno raziskovanje v svetu videografstva. Na delavnici bo predstavljen osnovni proces uvažanja posnetkov, pregled osnovnih orodij znotraj programa ter prikaz osnovnih tehnik montaže preprostih video vsebin.

Kaja Skrbinšek

Kaja Skrbinšek je freelance videografinja, ki večino svojega dela posveča korporativnim video vsebinam za podjetja in inštitucije, ki se ukvarjajo z izobraževanjem in znanostjo. Po študiju na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje v Ljubljani, je dokončala magistrski študij Gibljive slike na fakulteti Ravensbourne v Londonu. Med drugim je zasnovala video podobe za Fakulteto za matematiko in fiziko v Ljubljani, Nacionalni inštitut za biologijo, Arhive Republike Slovenije, podjetje Biosistemika in druge.

Kapaciteta naše učilnice je 12 oseb. Prijave delujejo po principu hitrejšega, torej imajo tisti, ki se prvi prijavijo, pravico do brezplačnega predavanja. Če se predavanja ne morete udeležiti, prosimo, da prekličete prijavo, da bo lahko kdo drug zasedel vaše mesto.

Predavanje bo v prostorih našega kampusa, na akademiji UNITED POP, na Vilharjevi ulici 3, v Ljubljani 09.09.2023. ob 10. uri. Prijavite se lahko na spodnjem obrazcu.

Tvoj prvi korak k uspešni karieri se lahko zgodi že v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževanjih in postani del UNITEDPOP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.