Moj prvi Photoshop kolaž – 08.05.2021

Moj prvi Photoshop kolaž

Na tokratnem interaktivnem predavanju na temo grafičnega oblikovanja, se bomo naučili kako v Photoshopu ustvariti fantazijski kolaž. Za udeležitev predavanja je zaželjeno predhodno poznavanje osnov in rabe Photoshop programa.

Pridruži se online dnevu odrtih vrat United Pop akademije!

Več o predavanju

Predavanje bo interaktivno (60 min), kar pomeni, da bomo skupaj s predavateljico Tjašo Turk, ustvarjali fantazijski kolaž (t.i. composite). Tjaša bo med drugim pokazala, kako več slik sestaviti v eno sliko ter kako končno sliko, barvno in kontrastno, uskladiti. Predstavila bo tudi dodatne efekte kot so meglica…itd.

Tokratno delavno grafičnega oblikovanja bo izpeljala Tjaša Turk, grafična in spletna oblikovalka ter fotografinja, ki ji je bilo grafično oblikovanje položeno že v zibelko. Tjaša kot samostojna podjetnica sodeluje pri različnih projektih, vse od oblikovanja knjig do vizualnih podob podjetij in podobno.

Te zanima grafično oblikovanje? Tvoj prvi korak k uspešni karieri je lahko v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževalnih programih za grafično oblikovanje in postani študenti UNITED POP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.