Photoshop tips and tricks – 10.04.2021.

Photoshop - tips and tricks
Tjaša Turk

Na tokratni delavnici boste ljubitelji grafičnega oblikovanja spoznali petnajst najpomembnejših trikov, skrivnosti in bližnjic za uporabo programa Photoshop.

Od hitrega odstranjevanja ozadja, izdelave vektorske maske do zrcaljenja slike brez izgube kakovosti. Pridruži se online dnevu odrtih vrat United Pop akademije.
?️ VEČ O DELAVNICI
Na eno urni spletni delavnici vam bo grafična oblikovalka Tjaša Turk podala kar petnajst bližnjic, trikov in nasvetov za uporabo Photoshopa za začetnike. Med drugim tudi uporabo pipete (eyedropper tool) izven Photoshopa, povečavo aktivnih pikslov na izbrani plasti (layer), retuširanje iste slike v dveh oknih…itd.
Tokratno delavno grafičnega oblikovanja bo izpeljala Tjaša Turk, grafična in spletna oblikovalka ter fotografinja, ki ji je bilo grafično oblikovanje položeno že v zibelko. Tjaša kot samostojna podjetnica sodeluje pri različnih projektih, vse od oblikovanja knjig do vizualnih podob podjetij in podobno.
? VEČ O AKADEMIJI
United POP z več kot 30 let izkušenj in 23. lokacijami po svetu pripravlja udeležence na kariero in delo v kreativnih industrijah. Zagotovite si kakovostno izobraževanje, ki je tesno povezano z praktičnimi izkušnjami in spoznajte izobraževalne možnosti v okviru POP akademije s sproščenim pogovorom z našimi predavatelji.
?‍♀️ PRIJAVA
Prijaviš se lahko na linku v tem Facebook eventu. Prijava je brezplačna in obvezna. Na brezplačni delavnici boš imel/a tudi možnost izvedeti več o izobraževanju na United POP akademiji, programih v zvezi z fotografijo ter kako postati United POP študent!
Post by unitedpop

Comments are closed.