Podkast za začetnike – 10.04.2021.

Podkast za začetnike
Miha Dajčman

Na tokratni delavnici komunikacije, vam bo Miha Dajčman predstavil vse osnove, ki jih preprosto morate poznati, če se spogledujete z ustvarjanjem svojih lastnih podkast vsebin.

VEČ O DELAVNICI
Na eno urni spletni delavnici bomo spoznali: kaj je podkast, kdo podkaste ustvarja in zakaj, tehnologije snemanja in produkcije (oprema) ter na kakšen način deliti objave med ciljno publiko…
Miha je podeželan, rojen 1996 v Mariboru, ki gre rad po svetu. Nekdanji ministrant in nižjeligaški žogobrc. Velik medijski konzumator. Novinar. Za Večer piše od aprila 2017. Dela za tri redakcije – šport, splet in mariborsko kroniko. Veliko časa posveča strategiji pojavljanja Večera na družbenih omrežjih, predvsem Instagramu. Zadnji dve leti ustvarja tudi podkaste.
🎓 VEČ O AKADEMIJI
United POP z več kot 30 let izkušenj in 23. lokacijami po svetu pripravlja udeležence na kariero in delo v kreativnih industrijah. Zagotovite si kakovostno izobraževanje, ki je tesno povezano z praktičnimi izkušnjami in spoznajte izobraževalne možnosti v okviru POP akademije s sproščenim pogovorom z našimi predavatelji.
🙋‍♀️ PRIJAVA
Prijaviš se lahko na linku v tem Facebook eventu. Prijava je brezplačna in obvezna. Na brezplačni delavnici boš imel/a tudi možnost izvedeti več o izobraževanju na United POP akademiji, programih v zvezi z fotografijo ter kako postati United POP študent!
Post by unitedpop

Comments are closed.