POP Predavanje: Vpogled v Adobe Illustrator

Vpogled v Adobe Illustrator - 20.09.2021. ob 18:00

Na brezplačni online delavnici bomo spoznali program Adobe Illustrator, ki je precej nepogrešljiv pri grafičnem oblikovanju. .

Imate super idejo za ilustracijo pa ne veste kako začeti? Vas mika delo grafičnega oblikovalca? Ste začetnik? Vabljeni na brezplačno predavanje akademije UNITED POP! Spoznali bomo program Adobe Illustrator, ki je precej nepogrešljiv pri grafičnem oblikovanju. Na brezplačnem predavanju boste dobili vpogled v sam program in se naučili upravljanja z vektorskimi grafikami in ilustracijami.

Tokratno brezplačno spletno predavanje grafičnega oblikovanja bo izpeljala Tjaša Turk, grafična in spletna oblikovalka ter fotografinja, ki ji je bilo grafično oblikovanje položeno že v zibelko. Tjaša kot samostojna podjetnica sodeluje pri različnih projektih, vse od oblikovanja knjig do vizualnih podob podjetij in podobno.

Prijava je brezplačna in obvezna. Po prijavi boš na email prejel/a navodila o tem kako pristopiti do brezplačnega predavanja.

Te zanima grafično oblikovanje? Tvoj prvi korak k uspešni karieri se lahko zgodi že v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževanjih in postani del UNITED POP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.