PREDAVANJA

Vstopi! Dnevi odprtih vrat so zasnovani kot mesto, kjer dobite vpogled v svojo potencialno prihodnost. Ugotovite iz prve roke, kako izgleda življenje in kariera profesionalnih fotografov, oblikovalcev, vizažistov, producentov in komunikacijskih strokovnjakov. Predavanja so brezplačna, potekajo na spletu, trajajo eno uro in so del tega, kar se boste naučili, ko boste nekega dne postali študent UNITEDPOP-a. Prijavite se na eno od predavanj in po elektronski pošti boste prejeli povezavo, kjer bo predavanje potekalo. Čakamo nate!

Na brezplačni online delavnici bomo obravnavali pojavnost spletne identitete v povezavi s kreiranjem vsebin: od raziskave, organizacije, kontinuitete in pristnosti do zveste baze sledilcev.

13/09/2021

0

Brezplačno online predavanje Željka Stevanića bo zaobjemalo delo fotografa na filmskem setu, kjer bo predstavil kako se fotograf spozna s  filmskim projektom, kakšno fotografsko opremo je dobro imeti na filmskem setu, katere delovne naloge mora opravljati med in po zaključku snemanja.

06/09/2021

0

0
0
without
https://united-pop.si/wp-content/themes/hazel-6/
https://united-pop.si/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/var/www/html/adriatic/slovenia/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off