naši predavatelji

MARIN GOSPIĆ

Ravnatelj
INFO
Ustanovitelj in direktor šole za avdio inženiring in glasbeno produkcijo EMI Institute, ki že več kot 10 let uspešno izobražuje študente za delo v kreativni glasbeni industriji. Danes Marin deluje kot regionalni direktor UNITEDPOP in s svojimi izkušnjami prispeva k razvoju vseh kreativnih industrij akademije, včasih pa ga lahko srečate v vlogi predavatelja na oddelku za glasbo in zvok.

ROBI BULEŠIĆ

Music & Sound
INFO
Robi Bulešić je glasbeni producent in inženir ter član ekipe BearTracks Recording Studio. Poleg tega, več kot desetletje deluje kot mentor in predavatelj na področju avdio inženiringa in glasbene produkcije. Skupaj s priznanimi glasbeniki je sodeloval pri različnih projektih (Dan D, Elvis Jackson, Siddharta, Koala Voice, Low Peak Charlie, NOAIR, Nuška Drašček, Andraž Hribar, Pankrti…).

ANTONIO KRIŽNIČ

Music & Sound
INFO
Antonio že vrsto let deluje kot predavatelj, producent in izvajalec v okviru elektronske glasbe in je edini certificirani trener Ableton Live na tem področju.

SAMO JURCA

Music & Sound
INFO
Samo je certificiran predavatelj Pro Tools z veliko izkušnjami. Od leta 2011 deluje v filmski in zabavni industriji kot snemalec, urednik in oblikovalec zvoka.

MATEJ GOBEC

Music & Sound
INFO
Eden najbolj znanih slovenskih bandov Laibach je zaupal Mateju kot njihovem avdio inženirju. Ima več kot 15-let izkušnj in trenutno dela v studiu RLS v Novem Mestu, enem največjih sudiev v regiji.

ANDI KOGLOT

Music & Sound
INFO
Andi Koglot je producent, skladatelj in novinar. Študij je dokončal z magistrom iz glasbene industrije na Middlesex University of London in je vrsto let predaval na področju filmske glasbe, zvoka in popularne glasbe. Sodeluje z priznanimi mediji kot so Radio Študent in Val 202, njegove glasbene podvige pa je moč slišati v raznih filmih in projektih kot so Liamere in Monowi Twins.

JANA GODEŠA

Graphic Design
INFO
...

ALEX RANERRO

Music & Sound
INFO
Alex Ranerro je DJ in glasbeni producent ter tudi soustanovitelj glasbene revije Solvd Mag. Alex je že zelo zgodaj odkril strast za produkcijo glasbe, z njeno pomočjo pravi, da se lahko izraža na svojevrsten in unikaten način. Njegovi prvenci so nastali v sodelovanju s posebnimi založbami, če jih omenimo le nekaj: Bedrock, Glasgow Underground in Nite Grooves. Med drugim pa so njegove vinilke in digitalne izdaje izdale založbe kot so Djebali, Bondage Music, PIV, Politics of Dancing in HedZup. Zadnja leta je napredoval v DJ vodah, ne samo v Sloveniji, ampak tudi na evropskih odrih, pojavlja se tudi v klubih po Berlinu, Pragi, Budimpešti, Luzernu in drugih večjih mestih. Že od leta 2019 skrbi tudi za del organizacije pri znanem slovenskem glasbenem festivalu - Butik Festival. Z redno podporo DJ-ev, kot so Andrey Pushkarev, Cinthie, Janeret, Archie Hamilton, Chris Stussy in prisotnostjo v ljubljanskem klubu K4, Alex definitivno postaja eden izmed najboljših DJ potencialov Balkana.

TOMY DECLERQUE

Music & Sound
INFO
A member of a Slovenian established deejays, Tomy DeClerque grew up in an environment full of promising development in the sphere of electronic dance music. In front of his eyes the local scene has been turning into a globally acknowledged style of techno music in the hands of artists such as Umek and Valentino Kanzyani. A natural choice for a guy with talent and ambition was to jump the train and Tomy DeClerque has road it ever since.

NIK DROZG

Management
INFO
Nik Drozg je koncertni organizator, ki primarno deluje kot asistent vodje glasbenega programa v Kinu Šiška in kot član programske ekipe kluba Channel Zero. V zadnjih letih je organiziral tudi dve ediciji festivala Tresk in veliki koncertni dogodek ob 50. obletnici Radia Študent.

ALEŠ ROSA

Photography
INFO
Aleš Rosa je neodvisni fotograf in video ustvarjalec. Rodil se je leta 1985 v Kopru. Medij fotografije odkriva od leta 2005. S fotografijo se profesionalno ukvarja od leta 2010.

LARA INDIGO

Makeup
INFO
Lara Indigo je ljubiteljica umetnosti, plesa, dizajna, jezikoslovka in licencirana vizažistka. Na področju ličenja je profesionalno aktivna 4 leta, sicer pa se s kreativnim oblikovanjem obraza navdušeno ukvarja že celo življenje. V zadnjem času je kot vizažistka največ sodelovala na snemanjih za oddaje pri podjetjih Novartis, Pop TV, RTV, modnih revijah v Ljubljani in Tolminu, individualnih fotošutingih klasične lepote in tematskih poslikav obraza. S svojo izvirno pojavnostjo je aktivno prisotna na socialnih omrežjih in v koraku tako s tradicionalnimi kot z modnimi smernicami v svetu ličenja.

JUŠ PREMROV

Video
INFO
Juš Premrov je režiser, scenarist in vsestranski filmski ustvarjalec. Študiral je na Akademiji za vizualne umetnosti AVA, kjer se je specializiral za film. Profesionalno snema filme že dvanajst let. Napisal in režiral je številne neodvisne kratke filme – med drugim Nebo (2017), ki je prejel posebno priznanje žirije na festivalu v Herceg Novem leta 2017. Kot soscenarist je sodeloval pri TV-seriji V Dvoje (2015), katere prvo sezono je tudi režiral. Bogate izkušnje si je nabiral kot pomočnik režiserja pri večjih filmskih, TV in komercialnih projektih domače in mednarodne produkcije, kot so Gremo mi po svoje 2 (2012) in TV reklame za večje znamke, kot so Ferrari, Milka in Allianz. Aktiven je tudi v drugih vlogah v filmski industriji, predvsem kot direktor fotografije, montažer ali kolorist. Leta 2022 je dokončal svoj prvi celovečerni eksperimentalni dokumentarec Atlas. Film in video v najširšem pomenu besede ga že od nekdaj zanimata, še danes pa z enakim zanosom dela na najbolj skromnih, a tudi največjih in najzahtevnejših produkcijah.
without
https://united-pop.si/wp-content/themes/hazel-6/
https://united-pop.si/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/var/www/html/adriatic/slovenia/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off