NAŠI PREDAVATELJI

MARIN GOSPIĆ

Ravnatelj
INFO
Ustanovitelj in direktor šole za avdio inženiring in glasbeno produkcijo EMI Institute, ki že več kot 10 let uspešno izobražuje študente za delo v kreativni glasbeni industriji. Danes Marin deluje kot regionalni direktor UNITEDPOP in s svojimi izkušnjami prispeva k razvoju vseh kreativnih industrij akademije, včasih pa ga lahko srečate v vlogi predavatelja na oddelku za glasbo in zvok.

ROBI BULEŠIĆ

Music & Sound
INFO
Robi Bulešić je glasbeni producent in inženir ter član ekipe BearTracks Recording Studio. Poleg tega, več kot desetletje deluje kot mentor in predavatelj na področju avdio inženiringa in glasbene produkcije. Skupaj s priznanimi glasbeniki je sodeloval pri različnih projektih (Dan D, Elvis Jackson, Siddharta, Koala Voice, Low Peak Charlie, NOAIR, Nuška Drašček, Andraž Hribar, Pankrti…). Robi poučuje Music & Sound v Ljubljani.

ANTONIO KRIŽNIČ

Music & Sound
INFO
Antonio že vrsto let deluje kot predavatelj, producent in izvajalec v okviru elektronske glasbe in je edini certificirani trener Ableton Live na tem področju. Antonio poučuje Music & Sound v Ljubljani.

SAMO JURCA

Music & Sound
INFO
Samo je certificiran predavatelj Pro Tools z veliko izkušnjami. Od leta 2011 deluje v filmski in zabavni industriji kot snemalec, urednik in oblikovalec zvoka. Samo poučuje Music & Sound v Ljubljani.

MATEJ GOBEC

Music & Sound
INFO
Eden najbolj znanih slovenskih bandov Laibach je zaupal Mateju kot njihovem avdio inženirju. Ima več kot 15-let izkušnj in trenutno dela v studiu RLS v Novem Mestu, enem največjih sudiev v regiji. Matej poučuje Music & Sound v Ljubljani.

ANDI KOGLOT

Music & Sound
INFO
Andi Koglot je producent, skladatelj in novinar. Študij je dokončal z magistrom iz glasbene industrije na Middlesex University of London in je vrsto let predaval na področju filmske glasbe, zvoka in popularne glasbe. Sodeluje z priznanimi mediji kot so Radio Študent in Val 202, njegove glasbene podvige pa je moč slišati v raznih filmih in projektih kot so Liamere in Monowi Twins. Andi poučuje Music & Sound v Ljubljani.

MAJA ČEH

Music & Sound
INFO
Maja je diplomirala na področju avdio produkciji na Univerzi Middlesex v Londonu in študirala strateško tržno komuniciranje. Trenutno ustvarja svojo glasbo in nastopa po vsej Evropi. Maja poučuje Music & Sound v Ljubljani.
without
https://united-pop.si/wp-content/themes/hazel-6/
https://united-pop.si/
#000000
style1
paged
Objava se učitava...
/var/www/html/adriatic/slovenia/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off