V zakulisju: radijski voditelj – 05.07.2021

V zakulisju: radijski voditelj

Na tokratnem predavanju na temo radio in komunikacije, bomo spoznali vsakdan vodenja radia.

Pridruži se online dnevu odrtih vrat United Pop akademije!

Več o predavanju

Na tokratnem predavanju bomo pogledali v zakulisje radijskih voditeljev. V zakulisje nas bo spustila Vita Jordan, ki je v radijskih vodah že več kot 10 let. V prvem delu nam bo povedala kako izgleda in poteka avdicija za radijskega voditelja ter kako se nanjo dobro pripraviti. V drugem delu pa kako poteka delo na radiu, kaj vse zajema, poznavanje studijske opreme, katere izkušnje in vrline so nujno potrebne za delo na radiu in ali so narečja seksi.

 

Več o predavateljici

Predavateljica Vita Jordan, že od osnovne šole brusi jezik na notranjski radijski postaji- Radio 94. Med delom se je naučila sladkosti slovenskega jezika, pridobila izkušnje v tekstopisju in premagala tremo pred nastopanjem. Radijsko delo je zanjo užitek, saj ji predstavlja vir sprostitve in zabave. Tako ji noben vikend za radijskim mikrofonom ni odveč – tudi ko je za njo že cel delovni teden.

Nova znanja so ji odprla pot v digitalno marketinško agencijo POINT OUT, eno izmed najbolj nadobudnih mladih marketinških agencij v Sloveniji.

Te zanimajo komunikacijske študije? Tvoj prvi korak k uspešni karieri je lahko v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževalnih programih za komunikacijske študije in postani študenti UNITED POP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.