S svetlobo do odlične fotografije – 11.06.2022.

S svetlobo do odlične fotografije

Si želiš vedeti vse pomembne informacije o različnih vrstah osvetlitve, igranju s svetlobo in ustvarjanju raznih fotografij z izbiro pravilne osvetlitve? Potem je to predavanje nalašč zate!

Na predavanju bo fotograf Matic Eržen govoril o različnih načinih osvetlitve in uporabi oziroma modificiranju le-te v različne namene fotografije. Predstavil bo vrsto primerov, ki nazorno prikažejo razlike kvalitete v fotografijah z dobro osvetlitvijo ter tiste, ki le te nimajo. Povedal bo tudi vse trike, ki jih moraš absolutno vedeti, če želiš fotografirati kot profesionalec!

Matic Eržen je ustvarjalec vsebine, ki je specializiran za fotografijo in videografijo izdelkov in ima že več kot 15 let izkušenj v panogi. Njegovo delo je bilo večkrat objavljeno v različnih spletnih in tiskanih medijih, zaupajo pa mu tudi nekatera znana imena v raznih panogah.

Kapaciteta naše učilnice je 20 oseb. Prijave delujejo po principu hitrejšega, torej imajo tisti, ki se prvi prijavijo, pravico do brezplačnega predavanja. Če se predavanja ne morete udeležiti, prosimo, da prekličete prijavo, da bo lahko kdo drug zasedel vaše mesto.

Predavanje bo v prostorih našega kampusa, na akademiji UNITED POP, na Vilharjevi ulici 3, v Ljubljani ob 10. uri. Prijavite se lahko na spodnjem obrazcu.

Te zanima fotografijo? Tvoj prvi korak k uspešni karieri se lahko zgodi že v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževanjih in postani del UNITEDPOP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.