Studijsko snemanje komadov od A do Ž – 03.06.2021

Studijsko snemanje komadov od A do Ž

Na tokratnem predavanju glasbene produkcije, vam bo Robi Bulešić predstavil vse kar morate vedeti o studijskem snemanju.

Več o predavanju

Robi Bulešić vam bo v eno urnem predavanju predstavil studijsko delo za namen snemanja bendov v lastnem ali najetem studio. Predstavil vam bo kako se kot bend pripraviti za snemanje, kako komunicirati s producentom in tonskim mojstrom ter kako odnesti čimveč od studijskega procesa in posneti najboljšo različico svojih komadov.

Več o predavatelju

Robi Bulešić je glasbeni producent in inženir ter član studijske ekipe BearTracks. Sodeloval je z znanimi glasbeniki kot so Elvis Jackson, Dan D, Low Peak Charlie, NOAIR, Nuška Drašček, Andraž Hribar, Pankrti in veliko več. Hkrati že več let predava svoje znanje mlajšim generacijam, kot predavatelj v domeni audio produkcije. V delavnici si boste ogledali praktične primere ustvarjanja odličnega zvoka bobnov vse od snemanja do miksanja.

Več o akademiji

United POP z več kot 30 let izkušenj in 23. lokacijami po svetu pripravlja udeležence na kariero in delo v kreativnih industrijah. Zagotovite si kakovostno izobraževanje, ki je tesno povezano z praktičnimi izkušnjami in spoznajte izobraževalne možnosti v okviru POP akademije s sproščenim pogovorom z našimi predavatelji.

 

Prijava

Prijaviš se lahko na linku v tem Facebook eventu. Prijava je brezplačna in obvezna. Na brezplačni delavnici boš imel/a tudi možnost izvedeti več o izobraževanju na United POP akademiji, programih v zvezi z fotografijo ter kako postati United POP študent!

Te zanima moda? Tvoj prvi korak k uspešni karieri je lahko v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževalnih programih za modo in postani študenti UNITED POP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.