Kako uspešno vstopiti v svet grafičnega oblikovanja? – 03.06.2021

Kako uspešno vstopiti v svet grafičnega oblikovanja?

Te zanima grafično oblikovanje in se sprašuješ štiri stvari: kaj, kako, kdaj, zakaj? Predavanje je primerno tudi za „advanced“ grafične oblikovalce.

Na enournem spletnem predavanju bomo spoznali: pogoje za delo v grafičnem oblikovanju, kje začeti, komunikacijske kanale, pripravo načrta (KPI), kako dobiti prve stranke, zakaj je zaupanje pomembno, pripravo ponudbe in specializacijo (PAM analiza), kako spoznati konkurenco in biti boljši od nje ter kako postaviti ceno. Na tokratnem predavanju se nam bo pridružil Nik Bračič, grafični in produktni oblikovalec. Nik je zaključil magistrski študij na področju industrijskega oblikovanja izdelkov. Na svojo poslovno pot se je podal že leta 2016. Izkušnje si je nabiral na različnih projektih, med drugim tudi v večjih slovenskih podjetjih kot je Skaza.  Nik je znan po kreativnih, jasnih in preprostih dizajnih. Med drugim pa z največjim ponosom povemo tudi, da je predavatelj grafičnega oblikovanja na UNITEDPOP akademiji.

Prijava je brezplačna in obvezna. Po prijavi boš na email prejel/a navodila o tem kako pristopiti do brezplačnega predavanja.

Te zanima grafični dizajn? Tvoj prvi korak k uspešni karieri je lahko v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževalnih programih za dizajn in postani študenti UNITED POP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.