Uvod v DJing s Tomyjem DeClerque – 05.02.2022.

Uvod v DJing s Tomyjem DeClerque

Prijavite se na brezplačno spletno predavanje in spoznajte, kako izgleda DJ industrija in kaj morate vedeti, da začnete svoje prve korake v DJ-anju.

Postati DJ umetnik ni najlažja stvar na svetu. Poleg pravega znanja, moraš imeti veliko željo in vložiti veliko truda v razumevanje vsega, kar se dogaja na odru in okoli njega. Če želite stopiti v svet DJ-a in nastopanja v živo, je to predavanje ustvarjeno za vas! Svet gramofonov, CD predvajalnikov, mešalnikov, DJ krmilnikov in učinkov, dopolnjujejo strojni instrumenti in sintetizatorji. To znanje je okronano s samim nastopom in vašim edinstvenim stilom.

Prijavite se in spoznajte, kako izgleda DJ industrija in kaj morate vedeti, da začnete svoje prve korake v DJ-anju.

Vaš predavatelj bo Tomy DeClerque! Član slovenskega uveljavljenega deejaya, Tomy DeClerque je odraščal v okolju, polnem obetavnega razvoja na področju elektronske plesne glasbe. Pred njegovimi očmi se lokalna scena spreminja v svetovno priznan stil tehno glasbe v rokah umetnikov, kot sta Umek in Valentino Kanzyani. Naravna izbira za fanta s talentom in ambicijami je bila, da skoči na vlak in Tomy DeClerque ga od takrat vozi.

Delavnica bo ONLINE! Na dan dogodka vam bomo poslali povezavo na vaš e-naslov, s katerim ste se prijavili.

Te zanima DJing? Tvoj prvi korak k uspešni karieri se lahko zgodi že v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževanjih in postani del UNITEDPOP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.