Kako do svojega uspešnega podcasta? – 03.06.2021

Kako do svojega uspešnega podcasta?

Na tokratnem predavanju komunikacije, vam bo ekipa Backstage predstavila vse osnove, ki jih preprosto morate poznati, če se spogledujete z ustvarjanjem svojih lastnih podkast vsebin.

Več o predavanju

Backstage Podcast je podcast mlade in kreativne ekipe Shtrayfix events, ki organizira zanimive pogovore z uveljavljenimi profesionalci iz slovenske glasbene industrije. Pogovarjajo se o delu, življenjskih prigodah in temah kot so glasbeni management, bookingi, založništvo, radio, organizacija dogodkov, nastopi in touring. Podcasti so zaviti v smešne prigode, komentarje in zanimiva vprašanja, ki vam vsako drugo nedeljo v mesecu zraven koristnih informacij pričarajo tudi nasmeh na licu.

Na tokratnem predavanju, vam bo ekipa Backstage predstavila vse osnove, ki jih preprosto morate poznati, če se spogledujete z ustvarjanjem svojih lastnih podkast vsebin.

Več o akademiji

United POP z več kot 30 let izkušenj in 23. lokacijami po svetu pripravlja udeležence na kariero in delo v kreativnih industrijah. Zagotovite si kakovostno izobraževanje, ki je tesno povezano z praktičnimi izkušnjami in spoznajte izobraževalne možnosti v okviru POP akademije s sproščenim pogovorom z našimi predavatelji.

 

Prijava

Prijaviš se lahko na linku v tem Facebook eventu. Prijava je brezplačna in obvezna. Na brezplačni delavnici boš imel/a tudi možnost izvedeti več o izobraževanju na United POP akademiji, programih v zvezi z fotografijo ter kako postati United POP študent!

Te zanima moda? Tvoj prvi korak k uspešni karieri je lahko v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževalnih programih za modo in postani študenti UNITED POP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.