Vpogled v ustvarjanje kreativnega studijskega portreta (18.02.)

Vpogled v ustvarjanje kreativnega studijskega portreta (18.02.2023.)

Sledili boste procesu ustvarjanja studijskega portreta s pridihom kreativnega glamurja.

Sledili boste procesu ustvarjanja studijskega portreta s pridihom kreativnega glamurja. Spoznali boste, kaj vse potrebujemo na setu in kako s preprosto postavitvijo studijskih luči v majhnem prostoru ustvariti portrete s karakterjem. Igrali se bomo s svetlobo, sledili usmerjanju fotografa modelu in vsak korak sproti komentirali. Vaša radovednost in vprašanja bodo več kot dobrodošla.

Kaja Brezočnik je študirala na Akademiji za likovno umetnost in oblikovanje, smer vizualne komunikacije. S fotografijo se intenzivno ukvarja od leta 2010. Od leta 2017 deluje kot profesionalna fotografinja na področju avtorske, dokumentarne, koncertne in komercialne fotografije. Leta 2020 je odprla svoj fotografski atelje, specializiran za umetniško in portretno fotografijo. Razstavljala je na samostojnih in skupinskih fotografskih razstavah doma in po svetu. Za dela je bila večkrat nagrajena.

Prijavi se že danes in se nauči nekaj novega na delavnici. Mesta so omejena.

Kapaciteta našeg studija je 10 oseb. Prijave delujejo po principu hitrejšega, torej imajo tisti, ki se prvi prijavijo, pravico do brezplačnega predavanja. Če se predavanja ne morete udeležiti, prosimo, da prekličete prijavo, da bo lahko kdo drug zasedel vaše mesto.

Predavanje bo v prostorih našega kampusa, na akademiji UNITED POP, na Vilharjevi ulici 3, v Ljubljani ob 10. uri. Prijavite se lahko na spodnjem obrazcu.

Te zanima fotografija? Tvoj prvi korak k uspešni karieri se lahko zgodi že v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževanjih in postani del UNITEDPOP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.