POP Predavanje: Zakulisje set fotografije

Zakulisje set fotografije: 09.09.2021. ob 18:00

Brezplačno online predavanje Željka Stevanića bo zaobjemalo delo fotografa na filmskem setu, kjer bo predstavil kako se fotograf spozna s  filmskim projektom, kakšno fotografsko opremo je dobro imeti na filmskem setu, katere delovne naloge mora opravljati med in po zaključku snemanja.

Je pomemben člen ali le nuja, ki jo mora filmska produkcija vzeti v zakup?

Željko Stevanić se je poleg rednega izobraževanja, ki ga zaključil kot univ. dipl. um. zgodovinar, izobraževal na številnih mojstrskih tečajih pri velikanih dokumentarne in foto žurnalistične fotografije kot so Christopher Morris (VII Agency), Marcus Bleasdale (VII Agency), Yuri Kozyrev (Noor) in Jerome Delay (AP). Za sabo ima leta izkušenj, tako kot profesionalni freelance fotograf, kot tudi urednik fotografije pri različnih založniških hišah (Delo revije d.d. in Tedenski žurnal d.o.o.). Beleži 28 samostojnih in skupinskih razstav tako doma kot v tujini. Kot fotograf na filmskih setih je sodeloval od leta 2002, kasneje pa tudi kot scenski fotograf pri gledaliških produkcijah. Leta 2008 je ustanovil lastno fotografsko agencijo IFP. 

Prijava je brezplačna in obvezna. Po prijavi boš na email prejel/a navodila o tem kako pristopiti do brezplačnega predavanja.

Te zanima fotografija? Tvoj prvi korak k uspešni karieri je lahko v naših učilnicah. Izvedi več o izobraževalnih programih za fotografijo in postani študenti UNITED POP akademije.
Post by unitedpop

Comments are closed.